Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

De voordelen van mobiele toegangspoorten

De voordelen van mobiele toegangspoorten

Via één centraal systeem toegang verlenen aan bezoekers van uw bedrijf, evenement of andere locatie. Dat kan met mobiele toegangspoorten. Eenvoudig te installeren en met een directe koppeling met tijd- en aanwezigheidsregistratie. De perfecte oplossing voor wie tijdelijk controle bij de deur wil.

Toegangspoorten

Toegangspoorten zijn er in vele soorten en maten. En nu hoeft u niet meteen denken aan complete hekwerken, die men vaak voor de oprit van huizen ziet, maar echt aan poorten: billentikkers, tourniquets en slagbomen. Billentikkers? Ja echt! Dat is de benaming voor de robuuste, lage draaikruizen die de meeste mensen wel kennen van het station of van recreatiegebieden. En zo zijn er tal van soorten waar ook een mobiele variant van is. We hebben ze – samen met alle voordelen – voor u op een rijtje gezet.

Voordelen van mobiele toegangspoorten

☑ Eenvoudig te vervoeren

☑ Gemakkelijk te installeren en verwijderen

☑ Aanwezigheidsregistratie op uw locatie

☑ Toegangscontrole zonder extra mankracht

☑ Toegang op basis van persoonsgegevens

Billentikker

Billentikkers, ook wel laag draaikruis genoemd, zijn drie-armige toegangspoorten. Ze verlenen toegang met een kaartlezer, biometrische scanner of via een extern bedieningspaneel. Hun naam danken ze aan het feit dat de draaikruizen precies op bilhoogte zitten en bij passeren soms een klein tikje geven.

[Meer informatie]

Tourniquet

Tourniquet is de benaming voor hoge draaihekken. Dergelijke toegangspoorten worden in de meeste gevallen buiten geplaatst. De hekken zijn extra veilig door hun lengte. Er overheen of onderdoor klimmen is geen optie. Op evenemententerreinen staan tourniquets vaak in grote getale naast elkaar opgesteld. Uitgaansgelegenheden plaatsen bij de entree vaak één of meerdere tourniquets. Wij leveren tourniquets in container, op een voetplaat en dubbele tourniquets met looppoort in een container.

[Meer informatie]

Slagboom

Ook slagbomen kunnen een prima oplossing zijn om toegang te coördineren. Geran Access Products levert zowel handmatig bestuurde slagbomen, als automatische varianten. Ze zijn geschikt voor parkeerterreinen, woonwijken, industrie- en winkelgebieden. Automatische slagbomen zijn voorzien van een lusdetector. De snelheid is zelf in te stellen en de boom kan zowel links, als rechts worden gemonteerd.

[Meer informatie]

 

 

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch