Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000

Geplande beurzen

Wat zijn we blij dat er weer beurzen en evenementen georganiseerd kunnen worden!

We hebben voor de komende maanden dan ook een aantal beurzen gepland staan. We nodigen u van harte uit om ons op een van deze evenementen persoonlijk te ontmoeten en kennis te maken met onze producten.

Op 13 en 14 mei nemen wij deel aan Krapp 360°, een grote huisbeurs van de firma Krapp. In de indrukwekkende ambiance van de Jahrhunderthalle in Bochum (D) zullen talrijke exposanten zich op meer dan 3000 m2 presenteren. Er zullen allerlei lezingen op gebied van brandveiligheid, veilige werksituatie, toegangstechniek etc. plaats vinden.

Vervolgens zullen we, samen met onze leverancier Digicon, van 17 t/m 19 mei in Londen (UK) op de IFSEC aanwezig zijn. U vindt ons op stand IF4420.

Op 29 en 30 juni zullen we aan de Sicherheitsexpo in München (D) deelnemen. Hier vindt u ons op stand F04. De Sicherheitsexpo zal voor de 19e keer plaats vinden. Het doel van de Sicherheitsexpo is om veiligheids- en beveiligingstechnologie te demonstreren.

En tenslotte zullen we van 20 t/m 23 september aan de Security in Essen (D) deelnemen. Hier vindt u allerlei innovaties op het gebied van beveiligingstechnologie.

Wilt u meer informatie over onze deelname aan een van deze beurzen, neem dan contact met ons op! We ontmoeten u graag op een van deze evenementen!

 

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch