Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548-725162
info@geran-access.com

Personen telsysteem

Zoekt u mogelijkheden om realtime te zien hoeveel mensen er in uw pand aanwezig zijn? Wilt u een maximaal aantal bezoekers in kunnen stellen? Wilt u bezoekersstromen kunnen reguleren?
Geran Access Products B.V. heeft hiervoor een telsysteem ontwikkeld dat eenvoudig te koppelen is aan uw toegangscontrolesysteem.

Hoe werkt het?
Het systeem werkt tweezijdig: als de bezoekers binnen komen, telt het systeem op en zodra de bezoekers weer naar buiten gaan, wordt dit aantal weer in mindering gebracht. Op het moment dat het maximum aantal ingestelde bezoekers bereikt is, zal de toegang worden gesloten tot het moment dat een bezoeker weer naar buiten gaat.

Hoe ziet het systeem er uit?
Optioneel kunt u kiezen voor een scherm, deze wordt dan aan de bezoekerszijde opgebouwd, met daarop een duidelijke teller. Dit scherm biedt dan ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw logo of andere informatie te tonen (d.m.v. i-frame). Mocht u liever geen scherm gebruiken als visualisatie, dan kan het systeem ook eenvoudig worden uitgevoerd met andere opties, zoals bijvoorbeeld een stoplicht-systeem of LED-lamp.

De achterzijde van de software (zie afbeelding hieronder) geeft u de mogelijkheid om te zien hoeveel bezoekers er op dat moment aanwezig zijn. Tevens kunt u de teller resetten, manueel de ingang blokkeren en, indien nodig, manueel tellen.  Dit alles met één klik van uw muis of met uw mobile device*!

Wat is nog meer belangrijk om te weten?
Het systeem wordt geoptimaliseerd voor gebruik met de hardware van Geran Access Products BV, maar biedt ook mogelijkheden om universeel in te zetten.

Het systeem kan ook modulair worden aangeboden zodat u zelf een configuratie kunt samenstellen die bij uw bedrijf en omgeving past. Hierdoor biedt dit systeem niet alleen veel gebruiksgemak, maar is het zeer zeker ook prijstechnisch interessant.

Vragen?
Heeft u interesse in een telsysteem voor uw bedrijf of pand of heeft u nog specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch