Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

Wat is een tourniquet en waar gebruiken we het?

Een tourniquet is een woord met veel betekenissen. In Frankrijk betekent het draaikruis of –hek en ook bij ons is dat het geval. Hoewel het eigenlijk een aanduiding is voor allerlei soorten poortjes om de toegang tot een terrein of gebouw te beheren én controleren.

 

Van laag tot hoog

Wat voor soorten en maten tourniquets bestaan er? De keuze is erg groot. En daardoor is een tourniquet in veel situaties een geschikte oplossing voor de toegangscontrole. Bijvoorbeeld lage, halfhoge en manshoge tourniquets, met twee, drie of vier armen, enkel of dubbel. Én in iedere gewenste kleur te leveren!

 

Efficiënt én betrouwbaar

Tourniquets worden vooral gebruikt voor de toegangscontrole bij terreinen, zoals grote festivals en concerten. Vooral de full height (manshoge) tourniquets zijn daar erg geschikt voor. Maar ook voor (onderdelen van) gebouwen, parken, dierentuinen, attractieparken, sportscholen en zwembaden zijn tourniquets een efficiënte en betrouwbare oplossing om de toegang van de bezoekers te beheren.

 

Top 5 toepassingen van een tourniquet:

  1. Een tourniquet in combinatie met een looppoort
  2. Een verzinkte tourniquet in een container
  3. Een verplaatsbaar tourniquet
  4. Een tourniquet in combinatie met een muntinwerpsysteem of kaartlezer
  5. Dubbele tourniquets

 

Wilt u weten welk tourniquet het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Meer over tourniquets

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch