Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Aanmeldzuilen

Aanmeldzuilen, ook wel bekend als registratiezuilen, spelen een cruciale rol in het moderniseren van de ontvangst en registratie van bezoekers in diverse sectoren. Zij bieden een vlekkeloze, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor het registratieproces in bedrijven, ziekenhuizen, onderwijsfaciliteiten en openbare ruimtes.

 • Levertijd in overleg
 • 1180 mm
  Levertijd in overleg
 • Voor aanmeldzuil 1180 mm
  Levertijd in overleg
 • 1600 mm
  Voorraad product*
 • Voorraad product*

Wat is een aanmeldzuil?

Een aanmeld zuil is een geavanceerde technologische oplossing die het aanmeldingsproces in diverse omgevingen automatiseert en optimaliseert.
Deze registratiezuilen zijn essentieel in sectoren waar efficiënte en veilige bezoekersregistratie cruciaal is.

Aanmeldzuilen bestaan doorgaans uit een display of tablet die gekoppeld is aan een bezoekersregistratiesysteem. In bedrijfsgebouwen dient de zuil voor het aanmelden van bezoekers en is de digitale informatiezuil het eerste contactpunt, waar zij zich kunnen registreren en direct interactie hebben met het bedrijf. In ziekenhuizen versnellen deze zuilen de registratie van patiënten, die hun persoonlijke en medische gegevens kunnen bijwerken en afspraken kunnen bevestigen. Tijdens evenementen stellen bezoekerszuilen gasten in staat om zich zelfstandig aan te melden, hun tickets te scannen en belangrijke evenementinformatie te ontvangen. Bovendien zijn deze zuilen ontworpen om toegankelijk te zijn voor automobilisten, fietsers en voetgangers langs wegen of paden.

Kortom, een aanmeldzuil is onmisbaar voor het verbeteren van efficiëntie en het waarborgen van veiligheid in bezoekersstromen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij Geran Access Products.

Voordelen van de registratiezuilen van Geran Access Products

De aanmeldzuilen van Geran Access Products BV zijn essentiële hulpmiddelen voor moderne toegangscontrole en bezoekersbeheer. Een digitale informatiezuil is ontworpen om functionaliteit en efficiëntie te maximaliseren in verschillende omgevingen, van kantoren en ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen en evenementlocaties.
Wat zijn de voordelen van een aanmeldzuil/bezoekersregistratie?

–  Professionele uitstraling
–  Actueel overzicht van bezoekers
–  Akkoord op huisregels laten geven
–  Aanspreekpunt voor bezoekers
–  Kortere wachttijden

Bij Geran Access Products BV streven we ernaar om producten te leveren die niet alleen voldoen aan jouw functionele eisen, maar ook esthetisch passen binnen de architectuur van jouw ruimte. Of het nu gaat om de naadloze integratie van technologie of het bieden van een gastvrije eerste indruk, onze aanmeldzuilen zijn de perfecte keuze voor elk modern toegangscontrolesysteem.

Optimaliseer jouw toegangsbeheer met aanmeldzuilen van Geran Access Products

Verhoog de efficiëntie en veiligheid van jouw toegangscontrole met de geavanceerde registratiezuilen van Geran Access Products BV. De aanmeldzuilen zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw bestaande toegangscontrolesystemen, waardoor ze een essentiële schakel vormen in het beheren van toegang tot jouw faciliteit.

Klaar om de controle over jouw toegangsbeheer naar een hoger niveau te tillen?
Neem contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe onze aanmeldzuilen jouw toegangsprocedures kunnen stroomlijnen en verbeteren.
Onze experts begrijpen jouw specifieke behoeften en staan klaar om een oplossing te bieden die perfect bij jouw organisatie past.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.