Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag & Tweede Paasdag. Wij wensen jullie een fijn Paasweekend.

Billentikkers

Billentikkers

Billentikkers worden veelal ingezet voor het reguleren van bezoekersstromen. Deze heuphoge draaikruizen bieden dé oplossing voor het toepassen van eenvoudige toegangscontrole voor werkruimtes of openbare ruimtes. Billentikkers koop je eenvoudig en uit voorraad bij Geran Access Products BV.

Betrouwbare toegangscontrole met billentikkers van Geran Access Products BV

Billentikkers worden ook wel heuphoge draaikruizen genoemd en zijn speciaal ontworpen om bezoekersstromen te controleren en reguleren. Het draaikruis zit ter hoogt van de bil, vandaar deze visuele bijnaam. Het draaimechanisme wordt door een puls ontgrendeld en roteert na elke passage tot de arm weer in horizontale positie staat. Met deze draaikruizen voorkom je ongeautoriseerde toegang en regel je eenvoudig toegangsverlening voor werknemers of bezoekers.

Eenvoudig integreren met bestaande toegangscontrolesystemen

Geran Access Products BV voorziet je graag van hardware die naadloos kan worden geïntegreerd met verschillende bestaande toegangscontrolesystemen. Dankzij potentiaalvrije contacten kunnen externe apparaten, zoals paslezers of RFID-badges, eenvoudig worden aangesloten op onze billentikkers. We hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom hebben zijn de draaikruizen in een periode van meer dan 20 jaar grondig getest en verbeterd.

Toepassingen van heuphoge draaikruizen

De heuphoge draaikruizen vinden toepassing in uiteenlopende situaties. Ze zijn het ideale toegangscontrolesysteem voor onder andere kantoren, winkelcentra, openbare toiletten, zwembaden, sportscholen en recreatiegebieden.

Met doorloopsnelheden van ruim 20 personen per minuut zijn deze draaikruizen de perfecte oplossing voor drukbezochte ruimtes. Het roterende mechanisme creëert een barrière die bezoekersstromen slechts in één richting toelaat. Anderzijds kunnen de draaiende kruizen eenvoudig worden ingesteld voor bidirectioneel gebruik. Dit betekent dat één billentikker zowel inkomende als uitgaande bezoekersstromen kan reguleren.

De systemen zijn fail safe uitgevoerd, waardoor bij stroomuitval, of zogenoemde panieksituaties, vrije doorgang wordt geboden. Daarnaast beschikken een aantal draaikruizen over een drop-arm systeem die zijn arm omlaag laat vallen bij spanningsverlies.

Billentikkers

Bezoekersstromen reguleren van producten van Geran Access Products BV

Hoewel onze draaikruizen uitstekende oplossingen bieden voor een breed scala aan situaties, brengt elke situatie unieke behoeften met zich mee. Door ons brede assortiment en verschillende mogelijkheden kunnen wij voor elke situatie de juiste toegangscontrole bieden. Ontdek hieronder de mogelijkheden:

  • Doorloopsluizen geven een esthetische uitstraling aan een bedrijfspand of openbare locatie
  • Een tourniquet deur biedt een hogere beveiligingsgraad, omdat het onder andere lastig is om er overeen te klimmen
  • Toegangspoortjes bieden eenvoudig toegang aan bijvoorbeeld mindervaliden of passanten met kinderwagens

RVS billentikkers in verschillende soorten en maten

De meeste van onze billentikkers zijn voorzien van een robuuste RVS behuizing en bieden een verscheidenheid aan opties.

De Catrax Plus is bijvoorbeeld zeer geschikt voor smalle doorgangen. De Catrax Master heeft een lang U-vormig kabinet dat niet alleen een strakke uitstraling heeft, maar ook duidelijk de looprichting aangeeft. Naast beide genoemde draaikruizen beschikt ook de Streamline over een een drop-arm systeem die bij spanningsverlies een vrije doorgang bieden. Zowel deze Streamline als ook de Trident zijn waterdicht en kunnen voor buitensituaties ingezet worden.

Tot slot bieden wij met de Catrax Fit optie voor een verzinkt en gecoat materiaal. 

Koop uit voorraad billentikkers

Bij Geran Access Products BV begrijpen we dat elke locatie unieke vereisten heeft om effectieve toegangscontrole te regelen. Met onze uitgebreide ervaring en diverse assortiment billentikkers bieden we voor elke situatie een gepersonaliseerde oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen en budget.

Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. En door onze ruime voorraad kunnen wij altijd snel leveren!

Ben jij op zoek naar een relatief eenvoudig, maar kwalitatief uitstekende oplossing om bezoekersstromen te reguleren? Kies dan voor onze betrouwbare billentikkers.