Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

Over ons

Uw specialist voor fysieke toegangsoplossingen. Door onze heldere afspraken, korte lijnen en één aanspreekpunt weet u altijd waar u aan toe bent.

Veel kennis en jarenlange ervaring

Geran Access Products BV is, als zusterbedrijf van Geran Handel BV, opgericht in 2017. Wij zijn een technische groothandel met een volledige focus op uw behoefte aan fysieke toegangsproducten en -oplossingen. We zijn kleinschalig en hebben een persoonlijke aanpak, maar ook met een schat aan ervaring en expertise. Een gouden combinatie!

De oorsprong: Zuid-Afrika

We zijn de Europese importeur van Turnstar, een Zuid-Afrikaanse fabrikant van onder andere tourniquets, doorloopsluizen en slagbomen. Geran Access Products BV is een zusterbedrijf van Geran Handel BV, al sinds 1993 actief in de hekwerkwereld en de toegangstechniek. Topkwaliteit, jarenlange ervaring en een heldere aanpak: dat is Geran Access Products BV!

Neem hier een kijkje achter de schermen van de fabriek.

Nieuwe Braziliaanse leverancier!
In 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met een Braziliaanse fabrikant van access lanes. We zijn Europese importeur van Digicon. Digicon produceert o.a. de dFlow, een unieke doorloopsluis waarvan de deuren standaard geopend zijn. 

  • Veel productkennis
  • Snelle levering en afhandeling
  • Grote voorraad
  • 25 jaar ervaring
  • Kwaliteit staat voorop
  • Maatwerk
  • Technische kennis software
  • 5 jaar garantie

Maatwerk en samenwerking

We doen meer dan het leveren van producten. Samen met onze klanten willen we een totaaloplossing op het gebied van (mobiele) toegangstechniek realiseren. We leveren maatwerk volledig toegepast op uw behoefte en situatie. Geran Access Products BV is uw partner als het gaat om effectieve, veilige en betrouwbare toegangsoplossingen. Van fabriek tot eindgebruik. Denk aan werkvoorbereiding, tekenwerk, transport, montage en installatie. 

 

Met de voeten in de klei

Geran Access Products BV is een groeiend bedrijf met als doel de Europese markt te voorzien van beveiligingsoplossingen op het gebied van crowdmanagement. We bezoeken regelmatig onze fabriek om onze dienstverlening en kwaliteit te kunnen optimaliseren.

Van fabriek tot aan eindgebruik, simpel maar doeltreffend. Met een nuchtere blik is geen uitdaging te groot!

Maak kennis met ons team

andré-ligtenberg

André Ligtenberg

Eigenaar / Verkoop
mark-dannenberg

Mark Dannenberg

Directie / Verkoop

Marieke Blokhuis

Sales

Ruben Groothaar

Verkoop binnendienst
nl_NLDutch