Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
Complete toegangscontrole
U de software, wij de hardware

Tourniquetdeur nodig?

Geran Access Products B.V. biedt voor elke situatie een passende tourniquetdeur. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Een tourniquetdeur voor elke toepassing

Een tourniquetdeur is een efficiënte en betrouwbare oplossing om de toegang van bezoekers tot een terrein of (gedeelte van) een gebouw te beheren en te controleren. Geran Access Products B.V. levert producten van topkwaliteit en heeft alles in huis om een volledige toegangscontrole te realiseren. Van full height en half hoge tourniquets tot dubbele tourniquets, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zowel voor permanente als voor tijdelijke oplossingen bij ons terecht!

Interesse in een tourniquetdeur? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Direct uit voorraad leverbaar

Vrijwel al onze tourniquetdeuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u misgrijpt of onnodig lang moet wachten tot er geleverd kan worden!

5 jaar garantie

We hechten veel waarde aan het leveren van een goede kwaliteit en staan volledig achter de producten die we leveren. U krijgt dan ook altijd 5 jaar garantie op mechanica.

Ook voor mobiele oplossingen

Tijdelijk een tourniquetdeur nodig? Geen probleem. Wij kunnen diverse mobiele oplossingen realiseren, zoals een mobiele tourniquet op voetplaat of een tourniquet in een container.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch