Tourniquet deur

Een tourniquet deur is een eenvoudige oplossing voor het regelen van toegangscontrole op een efficiënte en veilige manier. Een ideale oplossing om je terrein of gebouw af te sluiten en inzicht te krijgen in bezoekersstromen. Ontdek het assortiment van Geran Access Products BV en lees hier alles wat je moet weten over ons tourniquet draaihek.

Wat is een tourniquet deur?

Een tourniquet deur is een stalen poort met een roterend draaikruis die veelal geplaatst wordt bij de ingang van een gebouw, werkplek of terrein. Doel van zo’n tourniquet draaihek is het verlenen van gecontroleerde toegang. Deze beveiligingsoplossing maakt het mogelijk om slechts één persoon per rotatie toe te laten, waardoor bezoekersstromen eenvoudig gereguleerd worden en tegelijkertijd een hoge beveiligingsgraad wordt geboden.

Standaard bestaat het draaihek uit een 3-armig draaikruis welke volblad verzinkt uitgevoerd is. Met een mechanische rotor heeft deze tourniquet deur geen automatische aandrijving, wat resulteert in een onderhoudsarme en storingsvrije werking. Onze tourniquet draaihekken worden in een moderne professionele fabriek in Zuid Afrika geproduceerd, waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Optimale toegangscontrole met onze draaihekken

Tourniquet draaihekken van Geran Access Products BV zijn van onschatbare waarde in een breed scala aan toepassingen. Ze zijn voor velen een vertrouwd beeld op locaties waar inzicht in de bezoekersstromen essentieel is. Het grote voordeel is dat met deze poort toegangscontrole kan worden geregeld in onbemande situaties. Dit maakt het een ideale oplossing voor situaties waarin bijvoorbeeld personeelstekorten een uitdaging vormen.

De veelzijdige tourniquet deur kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en heeft als voornaamste functie het reguleren van grote bezoekersstromen, aangezien per rotatie slechts één persoon het draaihek kan passeren. Afhankelijk of je een ruimte wilt beveiligen of slechts de toestroom wilt monitoren, kies je voor de juiste tourniquet poort.

Wat onze tourniquet deur nog indrukwekkender maakt, is zijn naadloze integratie met bestaande toegangscontrolesystemen. Door onze fysieke toegangspoort te koppelen aan een bestaande software voor toegangscontrole, kan geregeld worden wie toegang verkrijgt en overzichtelijk gehouden worden hoeveel mensen zich op het terrein bevinden.

Tourniquet deur

De mogelijkheden van Geran Access Products BV

Bij Geran Access Products BV bieden we een uitgebreide selectie aan tourniquet deuren om aan al jouw beveiligings- en toegangsbehoeften te voldoen.

Onze standaard manshoge tourniquet deuren zijn ontworpen om een hoge beveiligingsgraad te bieden, omdat ze niet ongewenst gepasseerd kunnen worden door eroverheen te klimmen of onderdoor te kruipen. Indien gewenst biedt het draaihek met 4 armen een nog hogere beveiligingsgraad.

Voor brede doorgangen en hogere doorstroming is onze dubbele tourniquet deur een uitstekende keuze. Wil je liever een wat vriendelijkere uitstraling? Hiervoor bieden wij halfhoge of driekwarthoge tourniquet deuren aan. Houd er rekening mee dat deze een wat lagere beveiligingsgraad bieden.

Speciaal voor fietsers bieden wij de fietstourniquet in ons assortiment. Deze heeft naast het welbekende draaihek een aparte looppoort , waardoor fietsen gemakkelijk aan de hand kunnen worden meegenomen.

Daarnaast kunnen veel van onze oplossingen op een voetplaat gemonteerd worden, speciaal voor situaties waar behoefte is aan tijdelijke of verplaatsbare afsluitingen. Bovendien is een groot deel van ons assortiment verkrijgbaar in roestvrij staal (RVS) wat extra duurzaamheid toevoegt aan onze tourniquet draaihekken.

 

Profiteer van veel voordelen

Bij Geran Access Products BV hechten we veel waarden aan kwaliteit en innovatie, waardoor we uitblinken in het bieden van fysieke toegangscontroleoplossingen die aan alle wensen voldoen. Onze tourniquet draaihekken bieden de gemoedsrust die je zoekt bij het beheer van toegangscontrole. De voordelen zijn onder andere:
  • Snelle levering uit voorraad
  • CE markering
  • Degelijke mechanische rotor
  • Weinig onderhoud na montage
  • Mogelijkheid voor monteren op voetplaat of in container voor tijdelijke toegangscontrole
  • Uitbreidingsmogelijkheden met LED verlichting, kaartlezersteunen of een regendak

Toegangscontrole met een passsende tourniquet deur

Ontdek het gemak en de effectiviteit van onze hoogwaardige tourniquet draaihekken van het gerenommeerde merk Turnstar. Met een uitgebreid assortiment en ruime voorraad, garanderen wij snelle levering. Op zoek naar alternatieve oplossingen voor toegangscontrole? Wij bieden onder andere ook doorloopsluizen en billentikkers.. Wij denken graag mee om onze producten het beste in jouw situatie te passen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en bestel vandaag nog de perfecte tourniquet deur om jouw toegangscontrole te optimaliseren.