Een tourniquetdeur voor elke toepassing

Een tourniquetdeur is een efficiënte en betrouwbare oplossing om de toegang van bezoekers tot een terrein of (gedeelte van) een gebouw te beheren en te controleren. Geran Access Products B.V. levert producten van topkwaliteit en heeft alles in huis om een volledige toegangscontrole te realiseren. Van full height en half hoge tourniquets tot dubbele tourniquets, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zowel voor permanente als voor tijdelijke oplossingen bij ons terecht!

Triton full height glas tourniquet

De Triton full height glas tourniquet is een hoog draaikruis, die zowel binnen- als buiten kan worden geplaatst voor toegangscontrole of voor het afschermen van bepaalde afdelingen of bedrijfsonderdelen. Wij leveren hem in verschillende uitvoeringen. De Triton full hight glass tourniquet is ook erg geschikt voor zwembaden, fitnesscentra en andere esthetische ruimten.

Half hoge tourniquet

Half hoge tourniquets – de naam zegt het al – hebben de lengte tot de middel. Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ideaal bij bijvoorbeeld zwembaden en sportcomplexen. Verkrijgbaar als permanente oplossing, er is geen mobiele variant.

Full height tourniquet

De full height tourniquet is een hoog draaikruis. Ook dit model kan zowel buiten als binnen worden geplaatst. Binnen wordt de full height versie veelal ingezet om bepaalde bedrijfsonderdelen af te schermen, een hygiënezone in de foodindustrie bijvoorbeeld. Er zijn full height tourniquets voor permanente plaatsing, maar ook mobiele varianten. Deze laatste is in een container geplaatst en kan op die manier van locatie naar locatie worden vervoerd.

Dubbele tourniquet

Er zijn ook dubbele tourniquets. Dit zijn simpelweg twee full height tourniquets naast elkaar. Om de doorgang, bij een groot bezoekersvolume, twee keer zo snel te laten verlopen. Ook dit is een permanente oplossing.

Mobiele oplossingen

Tijdelijk een tourniquetdeur nodig? Geen probleem. Wij kunnen diverse mobiele oplossingen realiseren, zoals een mobiele tourniquet op voetplaat of een tourniquet in een container. Kijk hier voor een overzicht van onze mobiele oplossingen.

Installatie

Geran Access Products B.V. levert altijd een compleet product: van fabriek tot eindgebruiker. Dit betekent dat onze service niet stopt na de levering van een tourniquetdeur, maar we u ondersteunen in elke fase. We zorgen voor een compleet eindproduct. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de werkvoorbereiding, het tekenwerk, het transport, de montage en de installatie.

Een maatwerk tourniquetdeur

Uiteraard is de keuze van de juiste tourniquetdeur afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. Daarom kunt u bij Geran Access ook terecht voor maatwerk. We denken graag met u mee en komen samen tot de beste oplossing voor uw locatie. Bij maatwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan keuze in materiaal en afmetingen.

Direct uit voorraad leverbaar

Vrijwel al onze tourniquetdeuren zijn direct leverbaar. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen direct uit voorraad leveren. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u misgrijpt of onnodig lang moet wachten tot er geleverd kan worden.

5 jaar garantie

We hechten veel waarde aan het leveren van een goede kwaliteit en staan volledig achter de producten die we leveren. U krijgt dan ook altijd 5 jaar garantie op mechanica.