Doorloopsluizen

Met onze doorloopsluizen regel je eenvoudig toegangsverlening of -controle voor jouw bedrijf. Deze automatische, fysieke toegangspoorten geven met hun strakke design  een professionele uitstraling aan elke werkruimte. Ontdek ons diverse assortiment en lees op deze pagina alles over de verschillende soorten doorloopsluizen.

 

is het Nederlandse woord voor speedlanes of access lanes. Deze automatische, fysieke toegangspoorten regelen eenvoudig toegangsverlening of – controle voor je bedrijf of werkruimte. Koop jouw doorloopsluizen bij Geran Access Products BV, de leverancier voor toegangscontroleoplossingen.

Ontdek onze doorloopsluizen

Doorloopsluizen zijn geavanceerde fysieke toegangsverlening systemen welke voor toegangscontrole of personentoegang ingezet worden. Deze verzameling producten staan ook wel bekend onder de naam speedlanes, speedgates of access lanes. De toegangscontrolesystemen bestaan uit twee of meerdere RVS kabinetten met daartussen deuren van glas of polycarbonaat. Anders dan de tourniquet deur hebben deze doorloopsluizen een meer vriendelijk uiterlijk om personen zich meer welkom te laten voelen.

De vormgeving van de RVS kabinetten is ontworpen om bezoekersstromen in de juiste looprichting te begeleiden. Daarnaast is elke geavanceerde speedlane uitgerust met tal van sensoren die ongeautoriseerde toegang detecteren en als gevolg daarvan zijn deuren sluit of een waarschuwingssignaal geeft. Bovenal geef je met onze doorloopsluizen een stijlvolle uitstraling aan je bedrijfspand.

Speedlane met veel voordelen en uitgebreide toepassing

Onze speedlane modellen zijn de perfecte oplossing voor toegangscontrole of toegangsverlening in diverse omgevingen. Of het nu gaat om (grote) bedrijfsgebouwen, overheidsinstellingen, banken, onderwijsinstellingen of vliegvelden, onze speedlane modellen combineren een aantrekkelijk design met een effectieve barrière tegen ongeautoriseerde toegang. Daarnaast worden dit soort doorloopsluizen vaak gezien in het openbaar vervoer.

Het belangrijkste doel van deze geavanceerde speedlanes is het reguleren en verlenen van toegang op plaatsen waar een snelle doorstroom cruciaal is. Voor maximaal gebruikersgemak kunnen onze speed gates geïntegreerd worden met bestaande toegangscontrolesoftware, zoals paslezersystemen, RFID-badgelezers en biometrische verificatiesystemen. Hierdoor kunnen wij met onze speedlanes volledige maatwerkoplossingen creëren die aansluiten op specifieke behoeften en beveiligingseisen.

Stuur bezoekers in de juiste richting

Voor elk speed gate model geldt dat personeel- of bezoekersstromen in twee richtingen gereguleerd kan worden (bi-directioneel). Het ontwerp van de doorloopsluizen zorgt ervoor dat de bezoekers de juiste kant op geleid worden. Ook kan bijvoorbeeld voor vrij uitlopen gekozen worden. Daarnaast zijn de fysieke toegangspoorten standaard uitgerust met LED-codering om visueel de looprichting aan te duiden en aan te geven of toegang verleend of geweigerd wordt.

Al deze opties maken de speedlane een welkome ondersteuning voor beveiligingspersoneel, facilitaire medewerkers of baliemedewerkers bij het reguleren van toegang en het creëren van een veilig gevoel op de werkvloer.

De Digicon dFlow doorloopsluizen met Artificial Intelligence (AI)

Speciaal aan de dFlow doorloopsluizen van Digicon is dat, anders dan bij andere fysieke toegangscontrolesystemen,  de deuren standaard open staan. Hiermee wordt de vriendelijke en esthetische uitstraling naar een nog hoger niveau getild zonder afbreuk te doen aan nauwkeurigheid bij het weigeren van onbevoegde gebruikers.

Uniek aan de dFlow doorloopsluizen is dat deze in twee richtingen tegelijkertijd gepasseerd kunnen worden. Zo kan toegang verleend worden aan een geautoriseerde gebruiker, terwijl een tweede gebruiker tegelijkertijd kan uitlopen. Dit alles met een doorloopsnelheid van wel 30 tot 40 personen per minuut. Daarbij kunnen verschillende gebruikersgroepen met kleurcoderingen worden aangegeven. Zo kan een universiteit aan scholieren een andere kleur toewijzen dan aan docenten.

Doorloopsluizen

Tailgating en piggybacking voorkomen

De geavanceerde dFlow doorloopsluis bevat een overhead detection systeem met Tof camera en geïntegreerde AI-technologie. Samen maken deze het mogelijk personen te detecteren en tegelijkertijd objecten zoals rugtassen, koffers en wagentjes uit te sluiten. De intelligente besturingssoftware van deze speedlane is in staat om gebruikers onafhankelijk van elkaar te herkennen, ook in extreme situaties zoals het proberen mee te liften op de rug van een ander. Dit maakt de dFlow doorloopsluizen zeer geschikt om tailgating en piggybacking te voorkomen.

Verschillende soorten speed gates

Bij Geran Access Products BV  hebben we een breed assortiment doorloopsluizen. Van relatief eenvoudig design tot aan geavanceerde sluizen. Een korte opsomming van opties is hieronder weergegeven.

  • Enkele of dubbele deuren
  • Bij de dTower kan gekozen worden voor dubbele deurtjes of een enkele deur
  • Smalle doorgangen
    Doorgangen vanaf 500 mm zijn mogelijk, voor smalle ruimtes vanaf ongeveer 670 mm
  • Brede doorgangen
    Doorgangen tot 1200 mm zijn mogelijk. Hiermee biedt de speedlane meer comfort voor bijvoorbeeld kinderwagens, schoonmaakkarretjes of rolstoelgebruikers
  • Voor de dGate is het mogelijk de standaard deuren te verhogen tot maximaal 1800 mm

Doorloopsluizen van Geran Access Products BV

De doorloopsluizen van Geran Access Products BV zijn geschikt voor elke situatie waar betrouwbare toegang prioriteit heeft. Ook zijn onze toegangscontrole oplossingen zeer geschikt voor speciale behoeften. Denk aan toegangspoorten die geschikt zijn voor rolstoelen of kinderwagens. Bovendien kunnen onze producten gecombineerd worden tot multi lane oplossingen.

Wil je de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van onze speedlanes zelf ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Geran Access Products BV jouw wensen voor fysieke toegangscontrole kan vervullen. Samen creëren we de perfecte oplossing voor jouw situatie met onze doorloopsluizen.