Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Toegangspoortjes

Ontdek de veelzijdigheid van onze toegangspoortjes. Heuphoge beveiligingspoortjes met extra brede doorgang welke onmisbaar zijn voor het realiseren van mindervalidentoegang of toegang voor trolleys of kinderwagens. Op uiteenlopende locaties vormen ze een elegante barrière die doorstroming van in- en uitgaande passanten bevordert. Voeg niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje stijl toe aan jouw bedrijfslocatie. Of je nu een museum, kantoor, zwembad of winkel runt, onze beveiligingspoortjes bieden de ideale balans tussen efficiënte toegangscontrole en esthetiek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hoe je van jouw entree een statement maakt met onze toegangspoortjes.

 • RVS - 900 mm doorgang - glazen deur
  Voorraad product*
 • RVS - 900 mm doorgang - RVS deur
  Voorraad product*
 • RVS - 800 mm doorgang - gebogen arm
  Voorraad product*
 • RVS - 800 mm doorgang
  Voorraad product*

De voordelen van toegangspoortjes

Toegangspoortjes van Geran Access Products BV zijn vaak te vinden op locaties zoals zwembaden, kantoren, showrooms of musea waar ze diverse mogelijkheden bieden:
 • Compact en ruimtebesparend design
 • Eenvoudig zwenkarm of drop-arm systeem
 • Bidirectionele werking
 • Elektronische of motorische aansturing voor locaties met een hoge flowrate
 • Handmatige bediening als economisch interessant alternatief
 • Eenvoudige integratie met bovenliggend toegangscontrolesysteem
 • De Pulse Gate als weersbestendige optie
 • Zwenkpoortjes van glas of RVS materiaal

Waar en hoe worden beveiligingspoortjes ingezet?

Beveiligingspoortjes van Geran Access Products BV zijn de ideale oplossing om toegang te verlenen of bezoekers de juiste richting op te dirigeren. Ze bieden een laag beveiligingsniveau en worden vaak ingezet door bedrijven en openbare instellingen die orde willen creëren in hun diverse bezoekersstromen.

Voor situaties waar een hogere beveiliging vereist is, kan een tourniquet of doorloopsluis een meer geschikte oplossing zijn.

Onze toegangspoorten kunnen eenvoudig gecombineerd worden met andere fysieke barrières. De fietstourniquet is hier een mooi voorbeeld van. De brede doorgang van de zwenkpoorten maakt dat ze ideaal zijn voor diverse gebruikersgroepen, zoals rolstoelgebruikers of (schoonmaak)personeel met een trolley.

Uiteraard worden ze ook veelal zelfstandig ingezet, bijvoorbeeld in de buurt van een receptie. Hier zijn de beveiligingspoorten een welkome ondersteuning voor facilitair personeel of baliemedewerkers bij het inzichtelijk houden van personeel- of bezoekersstromen.

Toegangspoortjes

Beveiligings- en toegangspoorten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften

Bij Geran Access Products BV bieden we diverse toegangsoplossingen die voldoen aan specifieke behoeften.

Ben je op zoek naar een eenvoudige optie voor toegangsbeheer? Dan voldoet de Catrax Clip waarschijnlijk aan jouw wensen. Deze handmatige beveiligingspoort is een economisch interessant product welke eenvoudig te installeren is en simpel in gebruik.

Voor de elektrisch gemotoriseerde toegangspoortjes, zoals de Pulse Gate en Drop arm barrier, geldt dat naar wens kan worden ingesteld in welke richting en met welke snelheid deze openen en sluiten. In geval van spanningsverlies zoals bij stroomuitval of (brand)alarm geven de poortjes automatisch vrije doorgang zodat bezoekers het pand of terrein veilig kunnen verlaten.

Beheer jouw toegang efficiënt met onze toegangspoortjes

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van onze toegangspoortjes en integreer deze met jouw toegangscontrolesysteem om de toegang tot jouw pand te beheren. Van compacte en ruimtebesparende designs tot weersbestendige opties, onze zwenkpoorten bieden diverse mogelijkheden voor soepele bezoekersflow op jouw locatie. Wij bieden graag de oplossing die voldoet aan jouw specifieke wensen.

Klaar voor advies op maat? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe jouw toegangsbeheer ondersteund kan worden met onze toegangspoortjes.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.