Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Nieuws

Filter op categorie
Filter op categorie
Filmen TwenteBoard
Nieuwsberichten

Binnenkijken bij Geran Access Products BV

Ontdek wat het betekent om deel uit te maken van Geran Access Products in onze nieuwe video, gemaakt door TwenteBoard. Krijg een rondleiding door onze moderne faciliteiten, ontmoet ons getalenteerde team, en ervaar de unieke sfeer van ons bedrijf. We danken TwenteBoard voor hun professionele werk bij het vastleggen van de essentie van ons bedrijf.

Lees verder »
Toegangscontrole sportscholen
Blogs

Toegangscontrole sportschool: De sleutel tot efficiënte afscherming

Het implementeren van fysieke toegangscontrole in sportscholen staat vandaag de dag hoop op de agenda. Als eigenaar van een fitnessonderneming zul je als geen ander deze noodzaak begrijpen. Bij Geran Access Products BV hebben we door ons brede assortiment toegangspoorten voor elke situatie een passende oplossing. In deze blog vertellen we meer over onze producten en de voordelen van het toepassen van toegangscontrole in sportscholen.

Lees verder »
Beurzen 2024
Beurzen

Beurzen 2024

Ontdek Geran Access Products op belangrijke beurzen in 2024! Leer over onze innovatieve dFlow Ultra Wide speed gate en dGate op VBN Security Summit (21 maart), Firesafety & Security (10-11 april), PTE Frankfurt (16-18 april), en Security Essen (17-20 september).

Lees verder »
Firesafety and security
Beurzen

Firesafety & Security event 2024

Op 10 en 11 april kun je ons vinden in stand F.29 in de Brabanthallen in Den Bosch. We nemen die dagen namelijk samen met ons zusterbedrijf Geran Handel deel aan het FFS Event (FireSafety & Security Event ) 2024.

Lees verder »
Voorgemonteerde tourniquet
Nieuwsberichten

Voorgemonteerde tourniquets

We hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuw concept: een kant-en-klare tourniquet die compleet gemonteerd wordt geleverd. Wij zorgen dat de tourniquet volledig op een pallet gemonteerd wordt, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is en vervolgens als totaalproduct op elke locatie permanent kan worden geïnstalleerd.

Lees verder »
Eindejaarssluiting 2023
Nieuwsberichten

Eindejaarssluiting 2023

Wegens inventarisatie van onze magazijnen, de kerstdagen en de jaarwisseling zijn wij vanaf donderdag 21 december 2023 gesloten. Wij zijn dan ook telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen en bestellingen kan tot woensdag 20 december contact worden opgenomen.

Lees verder »
Salestraining Denemarken
Samenwerkingen

Salestraining Denemarken

Even geleden brachten twee van onze collega’s een inspirerend werkbezoek aan KIBO Sikring A/S in Denemarken.

Het waren twee dagen vol kennis en waardevolle inzichten. Het hoofddoel van deze internationale meeting was het uitwisselen van waardevolle informatie over onze Digicon S/A-producten.

Lees verder »
Prijzen gegarandeerd tot 2023
Nieuwsberichten

Prijzen gegarandeerd tot 2023

Met het einde van het jaar in zicht, willen we laten weten dat nog tot 18 december de mogelijkheid bestaat om bestellingen te plaatsen bij ons. Producten die op voorraad zijn, kunnen wij snel leveren. Zo installeren jullie de juiste toegangscontrole nog voor de feestdagen. Vanaf 18 december sluiten wij de deur voor twee weken om van een welverdiende vakantie te genieten. Vanaf 8 januari staan wij weer voor jullie klaar!

Lees verder »
dFlow doorloopsluis

dFlow doorloopsluis

Onze dFlow doorloopsluizen bieden een revolutionaire gebruikersbeleving op het gebied van toegangscontrole. Met deuren die altijd open staan en alleen sluiten bij ongeautoriseerde toegang, straalt de doorloopsluis een gastvrije uitstraling uit.

Lees verder »
Sicurezza Milaan

Sicurezza Milaan 2023

De Sicurezza is één van de belangrijkste beurzen in Europa met een showcase van nieuwe producten voor iedereen die te maken heeft met beveiligings- en brandbestrijdingstechnologieën.
De beurs is gericht op technologische innovaties en geïntegreerde oplossingen en biedt daarnaast een uitgebreid trainingsaanbod.
Daarnaast is het een ontmoetings- en discussieplek voor werknemers uit branches in heel Europa.

Lees verder »
Uitbreiding communicatiekanalen

Uitbreiding communicatiekanalen

Om onze bereikbaarheid en servicekwaliteit verder te versterken, hebben wij onze communicatiekanalen uitgebreid!
Naast onze huidige kanalen zijn wij nu ook bereikbaar via ✅𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐰𝐞𝐛. Direct contact, gewoon vanaf je browser. Hoe handig is dat!

Lees verder »