Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

dFlow doorloopsluizen toegangscontrole voor kantoorgebouwen

Project: dFlow doorloopsluizen toegangscontrole voor kantoorgebouwen

Project Details

Datum oplevering:
Juni 2023
Leverancier:
Digicon
Type:
dFlow doorloopsluizen
Project:
Toegangscontrole kantoorgebouw
Klant:
Partner uit Denemarken

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Voor een groot telecommunicatieconcern in Denemarken heeft onze partner in 2023 geavanceerde doorloopsluizen geïnstalleerd. Bij de belangrijkste ingangen zijn dFlow doorloopsluizen van Digicon geplaatst, die zorgen voor een veilige en efficiënte toegang voor zowel medewerkers als bezoekers. Deze systemen helpen het bedrijf ongeautoriseerde personen te weren en bieden volledige controle over wie toegang heeft tot de verschillende delen van het gebouw.

De dFlow doorloopsluizen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bestaan uit twee RVS kolommen met standaard openstaande deurtjes. Deze openstaande deurtjes zorgen voor een vriendelijke en esthetische uitstraling die perfect past bij de moderne inrichting van het gebouw. De geïntegreerde AI-sensoren zijn subtiel weggewerkt, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn maar toch uiterst effectief functioneren.

De geavanceerde AI-algoritmen van de dFlow detecteren en voorkomen ongeautoriseerde toegang. De deurtjes sluiten automatisch wanneer een niet-geautoriseerde gebruiker wordt gedetecteerd en openen weer zodra deze gebruiker de poort verlaat. De dFlow herkent ook tailgating en piggybacking, waardoor het systeem uitzonderlijk betrouwbaar is in het handhaven van de toegangsbeveiliging.

Dankzij de flexibele LED-verlichting en de mogelijkheid voor biometrische integratie, zoals gezichts- of vingerafdrukherkenning, bieden de dFlow doorloopsluizen veelzijdige en betrouwbare toegangscontrole voor onder andere kantoorgebouwen.

“Dit was mijn eerste project binnen Geran Access Products en het was een geweldige ervaring. We werkten samen met onze partner uit Denemarken om het kantoorgebouw van een groot telecommunicatieconcern te voorzien van geavanceerde toegangscontrolesystemen. Wat dit project echt bijzonder maakte, was hoe de klant de AI-sensoren mooi had verwerkt in een houten koof. Hierdoor vallen de poorten nog minder op en behouden ze een strakke, moderne uitstraling die past bij de esthetiek van het gebouw. De klant was zeer tevreden met de verbeterde beveiliging en de subtiele, maar effectieve manier waarop de poorten zijn geïnstalleerd.

Ruben Groothaar | Internationaal Accountmanager @ Geran Access Products B.V.

Ruben