Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Doorloopsluizen toegangscontrole voor kantoorgebouw

Project: Doorloopsluizen toegangscontrole voor kantoorgebouw

Project Details

Datum oplevering:
Januari 2024
Leverancier:
Digicon
Type:
dGate doorloopsluizen
Project:
Toegangscontrole kantoorpand
Klant:
Partner uit Denemarken

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Begin 2024 heeft een partner van Geran Access Products een kantoorgebouw van een groot energie- en telecommunicatieconcern volledig voorzien van geavanceerde toegangscontrolesystemen. Bij belangrijke ingangen zijn dGate doorloopsluizen geïnstalleerd, die zorgen voor een gecontroleerde en veilige toegang voor zowel medewerkers als bezoekers. Zo kan het bedrijf controleren wie waar naar binnen kan treden en ongeautoriseerde personen weren.

Belang van Toegangscontrole bij Kantoorgebouwen

In het moderne zakelijke klimaat is geavanceerde toegangsbeveiliging niet alleen essentieel voor het waarborgen van een veilige en gecontroleerde werkomgeving, maar vormt het ook het eerste contactpunt voor klanten en werknemers. De entree van een gebouw moet daarom niet alleen veiligheid bieden, maar ook een gastvrije en moderne uitstraling hebben die bijdraagt aan het imago van het bedrijf.

“Tijdens mijn zakenreis naar Denemarken had ik de gelegenheid om het project van onze partner bij een energie- en telecommunicatieconcern te bezoeken. Hier zijn onze geavanceerde doorloopsluizen geïnstalleerd . Het was indrukwekkend om te zien hoe de doorloopsluizen geïntegreerd zijn in de dagelijkse operaties van het kantoorgebouw. Deze systemen zorgen voor een hoge mate van veiligheid en efficiëntie, wat essentieel is voor een bedrijf van deze omvang. Ik ben trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en de uitstekende uitvoering door onze partner.”

Mark Dannenberg | Directeur @ Geran Access Products B.V.

Personeel Mark