Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Dubbele tourniquets in 20ft. containers

Project: Dubbele tourniquets in 20ft. containers

Project Details

Datum oplevering:
Juni 2024
Leverancier:
Turnstar & BD
Type:
Dubbele tourniquet met looppoort in 20ft. container
Project:
20ft. containers voor Duitse autofabrikant
Klant:
Duitse autofabriek

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Na een succesvolle samenwerking en oplevering van het vorige project voor een vooraanstaande Duitse autofabriek heeft Geran Access Products BV voor dit project een op maat gemaakt toegangscontroleproject gerealiseerd met twee 20ft. containers, uitgerust met dubbele tourniquets en looppoorten. Dit project is ontworpen om een efficiënte en veilige toegangsoplossing te bieden voor de dynamische en veiligheidsgevoelige omgeving van de autofabriek.

De 20ft. containers zijn voorzien van dubbele tourniquets, die een soepele doorstroming van grote groepen medewerkers mogelijk maken en tegelijkertijd onbevoegde toegang effectief voorkomen. Dit is belangrijk voor het handhaven van de veiligheid op de werkplek, waarbij alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot kritieke productiezones. Elke container biedt ook een afgesloten ruimte die kan worden ingericht als kantoorunit, ideaal voor beveiligingspersoneel of als tijdelijke administratieve ruimte.

Deze oplossing is volledig geassembleerd geleverd, waardoor de implementatie ter plaatse snel en zonder onnodige technische complicaties verloopt. Dit past perfect binnen de efficiënte operationele structuur van de klant. Geran Access Products is blij met wederom een succesvolle samenwerking met deze Duitse autofabriek.

“Als technisch specialist bij Geran Access Products heb ik het installeren van de dubbele tourniquets in de containers voor een Duitse autofabriek samen met mijn collega verzorgd. Het was een behoorlijke klus met veel aandacht voor detail, maar dat zijn juist de projecten waar we bij Geran Access Products van houden. We hebben hard gewerkt om alles perfect te krijgen en ik ben tevreden over hoe alles is gelopen. Het is altijd goed om te zien hoe ons werk concreet bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie.”

Frank Nijkamp | technisch productspecialist @ Geran Access Products B.V.