Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Mobiele tourniquets voor toegangscontrole bij een haven

Project: Mobiele tourniquets voor toegangscontrole bij een haven

Project Details

Datum oplevering:
Januari 2020
Leverancier:
Turnstar
Type:
Mobiele tourniquets
Project:
Toegangscontrole haven
Klant:
B4ICT

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Bij een drukke haven zijn veel verschillende partijen actief, waaronder eigen medewerkers, externe onderaannemers, uitzendkrachten, en leveranciers die voortdurend in- en uitrijden. Dit maakt het belangrijk om het overzicht te bewaren en de toegang goed te controleren. Om aan de steeds strengere wet- en regelgeving te voldoen en de veiligheid te waarborgen, is toegangscontrole van groot belang.

Een gewaardeerde partner heeft om die reden bij een grote haven twee mobiele tourniquets geïnstalleerd. Deze tourniquets zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot het terrein. De mobiele tourniquets zijn eenvoudig te verplaatsen en op een voetplaat gemonteerd, wat flexibiliteit biedt in de plaatsing en aanpassing aan de operationele behoeften van de haven.

Met deze oplossing kan de haven grip houden op wie het terrein betreedt en voldoen aan de wet- en regelgeving, terwijl de veiligheid en efficiëntie worden verhoogd.

“Voor een grote haven heeft een partner van ons twee mobiele tourniquets geïnstalleerd om de toegangscontrole te verbeteren. Deze flexibele en verplaatsbare oplossing zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen, wat de veiligheid en efficiëntie aanzienlijk verhoogt. Onze mobiele tourniquets zijn perfect voor drukke en dynamische omgevingen zoals havens.”

Marieke Blokhuis | Internationaal Accountmanager @ Geran Access Products B.V.

Marieke