Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Toegangscontrole distributiecentrum JD Sports

Project: Toegangscontrole distributiecentrum JD Sports

Project Details

Datum oplevering:
Januari 2024
Leverancier:
Turnstar
Type:
Tourniquet deuren, looppoorten & slagbomen
Project:
Toegangscontrole distributiecentrum
Klant:
Solid Systems

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Begin 2024 hebben we een nieuw distributiecentrum volledig voorzien van geavanceerde toegangscontrolesystemen. Bij de hoofdingang hebben we tourniquetdeuren geplaatst, die zorgen voor een gecontroleerde en veilige toegang voor medewerkers en bezoekers. Naast de tourniquetdeuren zijn looppoorten geïnstalleerd, die dienen als nooduitgang voor snelle evacuatie indien nodig. Bovendien hebben we slagbomen geïnstalleerd bij de ingang van het terrein om ongeautoriseerd voertuigenverkeer te voorkomen en zo de veiligheid verder te vergroten.

Belang van Toegangscontrole bij Distributiecentra

In distributiecentra is toegangscontrole cruciaal om medewerkers, bezoekers en waardevolle goederen te beschermen. Het zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben, wat diefstal en ongewenste toegang voorkomt. Betrouwbare toegangscontrolesystemen, zoals tourniquetdeuren, looppoorten en slagbomen, verbeteren de veiligheid en efficiëntie van het operationele proces.

“Het installeren van de toegangscontrolesystemen bij dit distributiecentrum was een uitdagend en lonend project. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de tourniquetdeuren, looppoorten en slagbomen naadloos in de bestaande infrastructuur pasten. Het eindresultaat is een betrouwbaar systeem dat de veiligheid en efficiëntie echt naar een hoger niveau tilt. Het is fantastisch om te zien hoe onze oplossingen helpen bij het beschermen van mensen en goederen.”

Ruben Groothaar | Internationaal Accountmanager @ Geran Access Products B.V.

Ruben