Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

Tourniquet nodig voor toegangscontrole?

Geran Access Products B.V. biedt dubbele, full height en half hoge tourniquets voor elke toepassing.

Wat is een tourniquet?

Een tourniquet is een draaikruis of draaihek dat bedoeld is om de toegang van bezoekers tot een terrein of gebouw te beheren en te controleren. Full height tourniquets worden vooral gebruikt voor toegangscontrole bij bouwterreinen, productielocaties, festivals en grote concerten, de half hoge tourniquets zien we veel bij (attractie)parken, dierentuinen, sportscholen en zwembaden. Maar ze kunnen ook worden toegepast binnen gebouwen, om bepaalde gedeeltes van een pand te bewaken. Geran Access Products B.V. biedt drie soorten tourniquets: de dubbele tourniquet, de full height tourniquet en de half hoge tourniquet.

Wilt u weten welke tourniquet het best geschikt is voor uw specifieke toepassing?

Half Hoge Tourniquet

Onze half hoge tourniquet is de ideale oplossing voor een gebruiksvriendelijke toegangscontrole in bijvoorbeeld zwembaden, sportcomplexen en fitnesscentra, maar kan ook in dieren- of attractieparken worden toegepast.

Full Height Tourniquet

De full height tourniquet is een hoog draaikruis en geschikt voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan de buitenbeveiliging van een terrein of de afscherming van bepaalde bedrijfsafdelingen.

Dubbele Tourniquet

Een dubbele tourniquet is een ideale oplossing voor de toegang tot bijvoorbeeld fabrieken of stadions. Ze kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, zowel voor tijdelijke als voor permanente toepassingen.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch