Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Voorkom overlast met onze mobiele toegangspoort

Voorkom overlast op jouw bouwplaats met onze mobiele toegangspoort

Een grote bouwplaats kampte met een typisch Nederlands probleem, overlast van fietsen. Deze fietsen werden ongewenst geparkeerd op het terrein waar ze de werkzaamheden belemmerden. Op veel plekken in Nederland is dit een herkenbaar probleem. Niet alleen bouwplaatsen, maar bijvoorbeeld ook andere openbare parken en recreatiegebieden kampen met deze problemen. 

Gelukkig hebben wij de oplossing!

Het beveiligingsbedrijf van het bovengenoemd bouwterrein vond bij ons snel uitsluitsel. Al de volgende dag konden wij twee mobiele tourniquets leveren. Bij ons op de plas staan ruim 10 mobiele tourniquets, gemonteerd en wel, klaar om naar de klant vervoerd te worden. Deze mobiele draaideuren zijn op een voetplaat gemonteerd, waardoor ze in zijn geheel makkelijk naar de gewenste locatie vervoerd kunnen worden. Deze klant koos voor twee mobiele doorloop deuren naast elkaar, echter bieden wij ook een dubbele mobiele tourniquet. Optioneel kan een roterende puntenkam gemonteerd worden, om overklimbeveiliging te bieden.

Hoewel onze mobiele tourniquets een uitstekende oplossing zijn voor het voorkomen van overlast op openbare of afgesloten terreinen, bieden wij nog meer mobiele oplossingen. Zo kunnen de draaihekken in een 10 ft. container of 20 ft. container geleverd worden, wat uw beveiliging nog meer hufterproof kan maken. Daarnaast bieden wij onder andere mobiele slagbomen of mobiele billentikkers. Voor elke beveiliging of toegangscontrole een oplossing!

Heeft u toegangscontrole nodig voor uw scheepswerf, parkeerplaats, zonnepark, festival of ander terrein? Wellicht kunnen morgen ook bij u leveren! Vraag vrijblijvend informatie aan.

voorkom overlast met de mobiele draaideur - Geran Access Products B.V.