Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Voorraad tourniquets

Voorraad tourniquets

Recentelijk hebben wij een container  vol tourniquets en onderdelen van onze leverancier Turnstar Systems uit Zuid-Afrika ontvangen. Een aantal tourniquets zijn gereserveerd voor mooie projecten. Daarnaast is een groot deel bedoeld om om onze eigen voorraad aan te vullen. Door deze uitbreiding kunnen wij altijd razendsnel en efficiënt leveren. En wat ziet deze goed gevulde stelling er indrukwekkend uit!

Een tourniquet is een veelzijdige toegangspoort die kan worden gebruikt in bedrijfshallen, sportscholen of als tijdelijke beveiliging voor bouwplaatsen. Deze zogenoemde draaipoort kan van grote waarde zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en veilig manier om toegang te verlenen aan bezoekers of personeel.  Dit product is verkrijgbaar in roestvrij staal of verzinkt staal, eventueel in elke gewenste RAL-kleur.

Om onze service en levering te kunnen verbeteren hebben onze monteurs 13 mobiele tourniquets op voetplaat gemonteerd. Deze staan klaar om snel aan de klant te leveren. De mobiele tourniquets zijn eenvoudig te vervoeren en kunnen snel worden geïnstalleerd op elke gewenste locatie. Blijvend, of als tijdelijke oplossing. Wij leveren de hardware en u kunt uw eigen software toepassen.  

Wij zijn trots op de uitbreiding van onze voorraad en kijken ernaar uit om u te voorzien van de best mogelijke service en producten.