Welke toegangspoort past het beste bij uw situatie?

Het valt niet mee om de juiste toegangspoort uit te kiezen. Het aanbod is groot en de systemen zijn ingewikkeld. 
Bovendien wilt u een toegangspoort die perfect aansluit op uw situatie én die geschikt is voor uw locatie. En wilt u misschien ook nog dat het toegangssysteem verplaatsbaar is? Dit zijn allerlei zaken om rekening mee te houden.
Hieronder helpen wij u de juiste keuze te maken.

Wat wordt er beveiligd?

Ten eerste moet u bedenken wat u wilt beveiligen? Is dat een gebouw of een terrein? En hoe zwaar moet de beveiliging zijn?
De beveiliging van een zwembad is tenslotte minder cruciaal dan bij bijvoorbeeld een overheidsgebouw. Voor een zwembad of sportschool zou u dan kunnen denken aan een billentikker, terwijl een hoog beveiligingsniveau vraagt om bijvoorbeeld een security portal. Voor verschillende projecten hebben wij passende oplossingen mogen leveren. Uiteenlopend van stadions, distributiecentra, kantoren, winkels en bouwterreinen. Kijkt u eens bij onze projecten.

Wie krijgt toegang en hoe?

Daarna moet u voor uzelf bepalen wie toegang tot uw locatie mag krijgen. Mag iedereen naar binnen, maar het liefst niet allemaal tegelijk? Moeten mensen betalen voordat ze naar binnen mogen? Of zijn alleen mensen met een geldig pasje of wachtwoord welkom? In het laatste geval kunt u gaan voor een deur met toegangscontrole en beveiligingssysteem. Voor het reguleren van een grote groep mensen kunt u kiezen voor een tourniquetdeur of een billentikker. 

Mobiele oplossing?

Wilt u uw toegangspoort ook kunnen verplaatsen? Dan kunt u gaan voor een mobiele oplossing, Hierbij zijn de poorten op een voetplaat gemonteerd of bevinden ze zich in een container. Hierdoor kunt u het systeem verplaatsen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer uw evenement is afgelopen en gaat verhuizen naar een volgende locatie. Lees hier meer over de voordelen van een mobiele toegangspoort.

Meer informatie?

Komt u er nou zelf niet uit welke toegangspoort het meest geschikt is? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij meedenken over een geschikte oplossing. Wij helpen u graag!

streamline toegangspoort, billentikker - Geran Access Products B.V.