Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Welke toegangspoort past het beste bij uw situatie?

Kies samen met ons voor de toegangspoort die aansluit bij jouw behoeften

Het kiezen van de juiste toegangspoort valt niet mee. Het aanbod is groot en de systemen zijn ingewikkeld. 
Bovendien wil je een toegangspoort die perfect aansluit op uw situatie én die geschikt is voor uw locatie. En wil je misschien ook nog dat het toegangssysteem verplaatsbaar is? Dit zijn allerlei zaken om rekening mee te houden.

In deze blog helpen wij jou met het kiezen van de juiste toegangspoort.

Billentikkers trident

Wat wordt er beveiligd?

Ten eerste moet je bedenken wat je wilt beveiligen. Gaat het om een gebouw of een terrein? En hoe hoog moet de beveiligingsgraad zijn?

De beveiliging van een zwembad is tenslotte minder cruciaal dan bij bijvoorbeeld een overheidsgebouw. Voor een zwembad of fitness zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een billentikker.
Lees hierover onze blog over toegangscontrole sportscholen.

Voor verschillende projecten hebben wij passende oplossingen mogen leveren. Uiteenlopend van stadions, distributiecentra, kantoren, winkels en bouwterreinen. Neem hiervoor een kijkje bij onze projecten.

Kies de juiste toegangspoort voor jouw unieke behoeften. Van stadions tot bouwterreinen, wij leveren de oplossing die past bij elke situatie.

Wie krijgt toegang en hoe?

Na de keuze voor het juiste toegangscontrole systeem moet je voor jezelf bepalen wie toegang tot de locatie mag krijgen. Mag iedereen naar binnen, maar het liefst niet allemaal tegelijk? 
Moeten mensen betalen voordat ze naar binnen mogen?
Of zijn alleen mensen met een geldig pasje of wachtwoord welkom?

In het laatste geval kan je kiezen voor een deur met toegangscontrole en beveiligingssysteem. Voor het reguleren van een grote groep mensen kunt u kiezen voor een tourniquetdeur of een doorloopsluis.

Tijdelijke oplossingen

Wellicht heb je een kortdurende toegangsbeveiliging nodig of wil je jouw kunnen verplaatsen? Dan de keuze voor een tijdelijke toegangscontrole snel gemaakt.  Verschillende systemen, zoals een slagboom, tourniquet of billentikker kunnen op een voetplaat worden gemonteerd. Dit maakt het eenvoudig om het systeem te verplaatsen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer een evenement is afgelopen of gaat verhuizen naar een andere locatie.

Voor bouwplaatsen of scheepswerven worden vaak containers met toegangscontrole ingezet. Wij leveren containers waar wij vooraf toegangscontrole systemen inbouwen. Zie bijvoorbeeld dit recente project waar wij voor gebruik op een scheepswerf streamline billentikkers in een container hebben gebouwd of bekijk onze tourniquets in container.

Streamlines in container

Meer informatie?

Komt je er nou zelf niet uit welke toegangspoort het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij denken graag mee over de geschikte oplossing!

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.