Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

Zo is jouw bedrijfspand het beste beveiligd!

Denk eens aan alle data, apparatuur, producten en mensen die zich binnen de muren van je bedrijfspand bevinden. Doe je alles wat je kunt om ze te beschermen? Lees verder voor tips om jouw bedrijfspand optimaal te beveiligen!

1. Installeer een toegangscontrolesysteem

Een modern toegangscontrolesysteem is ontworpen om te registreren en te evalueren en een persoon op basis daarvan wel of geen toegang te verlenen. Mogelijke identificatie methodes kunnen, afhankelijk van het benodigde beveiligingsniveau, variëren van eenvoudige RFID-tags, pasjes en toegangscodes tot complexe biometrische systemen. Toegangsrechten kunnen per persoon worden geconfigureerd, en ook per verdieping, afdeling en ruimte.

2. Maak gebruik van beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s dienen twee primaire doelen. Ten eerste kunnen de bewakingsbeelden worden gebruikt voor real-time bewaking van het bedrijfspand, en onderzoeksdoeleinden na een misdaad of incident. Ten tweede hebben de camera’s zelf hebben een afschrikkend effect; mensen die zich ervan bewust zijn dat ze wellicht bekeken worden, zullen wel twee keer nadenken voordat ze iets doen dat niet mag.

3. Wis de harde schijven van oude apparaten

Vrijwel alle bedrijven maken tegenwoordig in meer of mindere mate gebruik van digitale systemen. Deze creëren mogelijkheden, maar brengen ook bepaalde risico’s met zich mee. Wanneer u een oude computer weggooit, zorg dan dat de harde schijf volledig gewist wordt. Weggegooide apparaten zijn namelijk een goudmijn voor criminelen, die gegevens kunnen gebruiken voor identiteitsdiefstal en diefstal van data. Vergeet ook de printers en kopieerapparaten niet – veel mensen zijn zich er niet van bewust dat deze apparaten documenten op een eigen harde schijf opslaan totdat ze overschreven worden.

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch