Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Zo is jouw bedrijfspand het beste beveiligd!

Zo is jouw bedrijfspand het beste beveiligd

Denk eens aan alle data, apparatuur, producten en mensen die zich binnen de muren van je bedrijfspand bevinden.
Doe je alles wat je kunt om ze te beschermen? Lees verder voor tips om jouw bedrijfspand optimaal te beveiligen!

1. Installeer een toegangscontrolesysteem

Een modern toegangscontrolesysteem is ontworpen om te registreren en te evalueren en een persoon op basis daarvan wel of geen toegang te verlenen. Mogelijke identificatie methodes kunnen, afhankelijk van het benodigde beveiligingsniveau, variëren van eenvoudige RFID-tags, pasjes en toegangscodes tot complexe biometrische systemen. Toegangsrechten kunnen per persoon worden geconfigureerd, en ook per verdieping, afdeling en ruimte. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welke oplossingen wij kunnen bieden. Van de welbekende tourniquets tot aan
high-tech doorloopsluizen, wij hebben ruime keuze. Voor ieder is een gepaste oplossing beschikbaar! 
Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar om te adviseren wat voor u de beste oplossing is. 

2. Maak gebruik van beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s dienen twee primaire doelen. Ten eerste kunnen de bewakingsbeelden worden gebruikt voor real-time bewaking van het bedrijfspand, en onderzoeksdoeleinden na een misdaad of incident. Ten tweede hebben de camera’s zelf hebben een afschrikkend effect; mensen die zich ervan bewust zijn dat ze wellicht bekeken worden, zullen wel twee keer nadenken voordat ze iets doen dat niet mag. Ook kan gebruik gemaakt worden van kentekenregistratie, om bijvoorbeeld inzichtelijk te hebben welke voertuigen het bedrijfsterrein betreden en verlaten. Ook kan hiermee gecontroleerde toegang worden gerealiseerd. Als andere optie kan een  intercom of videofoon geïnstalleerd worden om bijvoorbeeld uw bezoekerstoegang te reguleren. Interesse? Neem gerust hier eens een kijkje.  

3. Wis de harde schijven van oude apparaten

Vrijwel alle bedrijven maken tegenwoordig in meer of mindere mate gebruik van digitale systemen. Deze creëren mogelijkheden, maar brengen ook bepaalde risico’s met zich mee. Wanneer u een oude computer weggooit, zorg dan dat de harde schijf volledig gewist wordt. Weggegooide apparaten zijn namelijk een goudmijn voor criminelen, die gegevens kunnen gebruiken voor identiteitsdiefstal en diefstal van data. Vergeet ook de printers en kopieerapparaten niet – veel mensen zijn zich er niet van bewust dat deze apparaten documenten op een eigen harde schijf opslaan totdat ze overschreven worden.

Kortom, het beveiligen van jouw bedrijfspand is van essentieel belang om de veiligheid van jouw data, apparatuur, producten en mensen te waarborgen. Door onder andere het installeren van een toegangscontrolesysteem en het plaatsen van cameratoezicht kunnen al grote stappen worden gezet voor het beveiligen van jouw bedrijf. Neem gerust een kijkje in het assortiment van onze toegangsoplossingen en wij adviseren graag over de beste mogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijfspand optimaal beveiligd wordt. 

Beveilig je bedrijfspand - Geran Access Products B.V.