Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag & Tweede Paasdag. Wij wensen jullie een fijn Paasweekend.

Bewaakte fietsenstalling met de fietstourniquet

Fietsen is tegenwoordig meer dan alleen een vervoersmiddel; het wordt steeds meer een levensstijl. Autowegen worden drukker en autovervoer wordt duurder, net als het openbaar vervoer. Daarnaast streven mensen steeds vaker naar een gezonde levensstijl en kiezen daarom liever voor de fiets. Voor scholieren en studenten is de fiets het meest gebruikte vervoersmiddel. Voor al deze scholieren, studenten en werknemers hebben wij een nieuwe innovatieve toegangspoort toegevoegd aan ons assortiment; de fietstourniquet van onze vertrouwde fabrikant Turnstar. Deze fietsdraaideur biedt onbemande, maar toch bewaakte toegang aan fietsenstallingen op zowel binnen- als buitenlocaties.

Wat is een fietstourniquet?

Een tourniquet draaideur voor fietsers is een betrouwbare oplossing die de nodige beveiliging biedt bij het parkeren van fietsen. Met deze toegangspoort kunnen bewaakte fietsenstallingen worden afgesloten voor onbevoegden. De RVS poort met 4 armen lijkt op onze welbekende manshoge tourniquet draaideur en is uitgebreid met een extra poort welke het voor de passant mogelijk maakt om zijn fiets aan de hand mee te nemen. Op de hardware kunt u uw eigen software voor toegangscontrole toepassen, bijvoorbeeld dezelfde paslezer die in de rest van het gebouw worden gebruikt.

Waarom de fietstourniquet bij uw bedrijf?

Voor scholieren en studenten is hun fiets een belangrijk goed. Het is de meest goedkope en praktische manier om van A naar B te reizen. Daarnaast willen steeds meer bedrijven en instellingen duurzaam en gezond woon-werkverkeer bevorderen. Mensen investeren daardoor steeds meer in hun fiets. Luxe elektrische fietsen gaan als warme broodjes over de toonbank, zelfs voor scholieren. Omdat een dure elektrische fiets in een onbewaakte fietsenstalling of openbare plek vraagt om diefstal, worden bewaakte fietsenstallingen steeds meer gewaardeerd. De fietstourniquet biedt de perfecte oplossing om deze fietsenstallingen af te sluiten en beveiligen.

.

Toepassingen van de fietstourniquet

Deze toegangscontrole oplossing is erg veelzijdig en leent zich voor diverse situaties.

Fietstourniquet
 • Studentenlocaties
  Waar scholieren en studenten vroeger bekend stonden om hun oude, afgeschreven fietsen, zien we tegenwoordig steeds luxere fietsen verschijnen op de campus. Juist voor studenten is de aanschaf van een (elektrische) fiets een grote investering. Creëer daarom een bewaakte fietsenstalling bij jouw onderwijsinstelling en maak het voor studenten eenvoudig om hun fiets veilig te parkeren. Met de fietstourniquet verleen je makkelijk toegang aan de fietser.
 • Bedrijven
  Steeds meer willen bedrijven hun werknemers stimuleren om op de fiets naar hun werk te komen. Er is zelf een nationale ‘fiets naar je werk dag’ voor uitgeroepen. Zelfs grotere afstanden worden steeds vaker op een speed pedelec overbrugd. Al gauw rijdt er een klein fortuin onder je zadel. Om deze gezonde reisstijl te stimuleren mag een goed beveiligde fietsenstalling zeker niet ontbreken.
 • Stations
  Ten eerste wordt het door vele reizigers gewaardeerd om hun fiets veilig te kunnen stallen. Daarnaast is het op een groot aantal stations mogelijk om fietsen te huren. Processen worden vandaag de dag steeds verder geautomatiseerd. Niet alleen biedt deze tourniquet draaideur voor fietsers een goede beveiliging voor locaties met een grote voorraad materiaal, ook is de fietstourniquet de perfecte oplossing om de verhuur meer te automatiseren. Een win-win situatie in tijden van personeelstekorten.
 • Recreatiegebieden en openbare gelegenheden
  Een fiets wordt natuurlijk niet alleen gebruikt om te reizen. Fietsen heeft de laatste jaren grote sprongen gemaakt als populaire vrijetijdsbesteding. Moedig gezondheid en milieuvriendelijke vrijetijdsbesteding aan door fietsers eenvoudig toegang te geven tot recreatiegebieden waar tegelijkertijd op een veilige manier hun fiets gestald kan worden.

Conclusie

De Fietstourniquet is de oplossing waar scholieren, studenten, bedrijven en recreatiegebieden op hebben gewacht. Het biedt bewaakte toegang voor fietsers en bevordert duurzaam woon-werkverkeer. Of het nu regent of de zon schijnt, door deze toegangsoplossing kan iedereen veilig zijn fiets stallen.

Investeer in de toekomst van fietsvriendelijke toegang met de fietstourniquet. Bekijk het product via onderstaande button en vraag eenvoudig een offerte aan.

.