Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag & Tweede Paasdag. Wij wensen jullie een fijn Paasweekend.

Ontdek de kracht van onze toegangspoorten

De tijden zijn aan het veranderen. Onderwijsinstellingen, sportscholen en distributiecentra zijn tegenwoordig al bijna 24/7 toegankelijk. Kortom, traditionele openingstijden van bedrijven worden steeds meer verruimd met flexibele werktijden tot het gevolg. Ideaal voor de werknemer en klant, maar tegelijkertijd vraagt dit om innovatieve oplossingen op het gebied van toegangscontrole en – beveiliging. Want hoe zorg je ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot bepaalde delen van een gebouw of terrein? 

Gelukkig bestaat ook voor uw situatie een passende oplossing!

De mogelijkheden zijn groot en reiken van billentikker tot hightech doorloopsluis. Gemeenschappelijke eigenschap van deze toegangstechnieken is dat ze het toezichtsproces kunnen automatiseren. In tijden van personeelstekorten is dit een bijkomend voordeel. Het beveiligingsniveau varieert per sluis. Zo biedt een tourniquet een hoge beveiligingsgraad om bijvoorbeeld ruimtes met waardevolle informatie of goederen af te sluiten. Dit draaikruis kan een ruimte volledig afsluiten en middels het roterende mechanisme aan één persoon tegelijkertijd toegang bieden.

optimaliseer je toegangssysteem met poorten van de toekomst

'Beveiliging op maat'; optimaliseer je toegangssysteem met poorten van de toekomst

Voor een meer vriendelijkere uitstraling zijn verschillende doorloopsluizen beschikbaar. Zo staat onze dFlow access lane standaard open, de deuren sluiten enkel wanneer een niet-geautoriseerd persoon zal proberen de sluis te passeren. Deze ‘open’ toegangspoort heeft naast zijn een vriendelijke indruk ook een hoge flow rate. Dit betekent dat veel mensen in de en korte tijd de beveiligingspoort kunnen passeren. Dit is vaak wenselijk in kantoorcentra, scholen of zorginstellingen. De poort bevat geavanceerde AI technieken, welke tailgating en piggybacking herkent en weigert.

Al met al kan de juiste toegangspoort ten eerste een belangrijke rol spelen bij het verminderen van de behoefte aan beveiligingspersoneel. Nog belangrijker is dat de juiste beveiligingstechniek op de door jou gewenste manier personeel en bezoekers kan registreren en toegang verlenen of weigeren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan.