Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Mobiele tourniquets voor bouwplaatsbeveiliging

Project: Mobiele tourniquets voor bouwplaatsbeveiliging

Project Details

Datum oplevering:
Mei 2023
Leverancier:
Turnstar
Type:
Mobiele tourniquets
Project:
Bouwplaatsbeveiliging
Klant:
Beveiligingsbedrijf

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Een grote bouwplaats had last van een typisch Nederlands probleem: overlast van ongewenst geparkeerde fietsen.
Deze fietsen hinderden de werkzaamheden en veroorzaakten vertragingen.

Het beveiligingsbedrijf van deze bouwplaats wendde zich tot ons voor een snelle oplossing. Binnen een dag konden wij twee mobiele tourniquets leveren. Deze tourniquets zijn op een voetplaat gemonteerd, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Daarnaast kunnen de tourniquets uitgerust worden met een puntenkam voor extra overklimbeveiliging.

Dankzij deze flexibele en effectieve oplossing kan de bouwplaats nu veilig en zonder hinder door ongewenste fietsen opereren. Bij Geran Access Products begrijpen we de uitdagingen van bouwplaatsbeveiliging en bieden we snelle en betrouwbare oplossingen.

“In 2023 hebben we voor een grote bouwplaats twee mobiele tourniquets geleverd om ongewenste fietsen te weren en de toegang te controleren. Bouwplaatsbeveiliging is essentieel voor het waarborgen van een veilige en efficiënte werkomgeving. Het voorkomt diefstal, vandalisme en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de bouwplaats.

Bij Geran Access Products bieden we flexibele en effectieve oplossingen die bijdragen aan een goed beveiligde en gecontroleerde bouwplaats.”

Marieke Blokhuis | Internationaal Accountmanager @ Geran Access Products B.V.

Marieke