Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
Complete toegangscontrole
U de software, wij de hardware

Toegangscontrolesysteem laten plaatsen?

Wij bieden deskundig advies en leveren uw toegangscontrolesysteem op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voor elke situatie het juiste toegangscontrolesysteem

Geran Access Products B.V. is uw specialist voor fysieke toegangsoplossingen. Wat voor toegangscontrolesysteem u ook in gedachten heeft, wij kunnen het leveren. Denk bijvoorbeeld aan speedlanes en handmatige of geautomatiseerde slagbomen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan tourniquets; van dubbele tourniquets tot full height tourniquets en van half hoge tourniquets tot verplaatsbare tourniquets. Ook voor de zogeheten billentikkers en toebehoren kunt u bij ons terecht. Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied bent u altijd verzekerd van een passende oplossing en een hoogwaardige kwaliteit!

Behoefte aan een toegangscontrolesysteem op maat? Neem gerust contact met ons op!

Toegangscontrolesysteem op maat

Maatwerk is voor ons geen uitzondering. We denken met u mee en werken samen met u om de ideale oplossing te realiseren.

Grote voorraad

Dankzij onze enorme voorraad kunnen wij in vrijwel alle gevallen direct de benodigde producten leveren. Lange levertijden zijn er bij ons niet bij!

Voor de verhuur

Heeft u behoefte aan tijdelijke toegangsoplossingen? U kunt onze beveiligingstechniek systemen ook huren! We denken graag met u mee om zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Voor u of voor uw klanten.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch