Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot Geran Access Products BV en haar producten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via één van de onderstaande opties.

Ja, wij hebben een grote voorraad tourniquets en billentikkers in ons magazijn. Wij kunnen tientallen tourniquets uit voorraad leveren. Vandaag besteld is morgen in huis (alleen geldig voor Nederland, levertijd rest van Europa is op aanvraag).
Voor op maat gemaakte tourniquets of speed gates kan de levertijd 2-12 weken bedragen.

Dat is zeker mogelijk! Wij hebben alle technische kennis en ervaring in huis om het tekenwerk te doen en de tourniquet geheel naar uw wens te ontwerpen en te bouwen. Wij denken met u mee en leveren maatwerk!

Door onze kennis en ervaring weten wij precies welk product voor uw situatie het meest geschikt is. Neem contact met ons op en onze experts vertellen u exact de passende oplossing voor uw situatie!

Als u dat wilt, kan dat zeker. U kunt de montage ook door onze monteurs laten doen. Met hun jarenlange ervaring zijn zij experts in het plaatsen en de mechanische montage van tourniquets en billentikkers.

Onze tourniquets en billentikkers kunnen op alle bestaande systemen aangesloten worden. De tourniquets kunnen reageren op een potentiaal vrij contact dat aangeboden wordt door een bovenliggend toegangscontrolesysteem. Wij kunnen onze hardware met alle software koppelen.

Wij leveren door heel Europa. Daarnaast werken wij in diverse Europese landen samen met partners voor een optimaal service-resultaat.

Veel van onze producten staan opgesteld in onze showroom. De showroom is geopend op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17.00 uur.
De koffie staat voor u klaar!

Ja, voor wat betreft de full height tourniquets, geven 5 jaar garantie op de mechanica en 2 jaar garantie op de elektronica.
Voor de speed gates en de billentikkers geldt een garantieperiode van 1 jaar.

Wij hebben alle onderdelen op voorraad liggen en wij kunnen u dus direct van een reserve-onderdeel voorzien. U heeft de keuze om zelf het defecte onderdeel te vervangen of dit door een van onze monteurs te laten doen.

Ja dat kan, wij kunnen een tourniquet assembleren op bijvoorbeeld een voetplaat of in een container.

Samen met onze klanten willen wij een totaaloplossing op het gebied van toegangstechniek realiseren. We leveren maatwerk volledig toegepast op uw behoefte en situatie. Wij zijn uw partner als het gaat om effectieve, veilige en betrouwbare toegangsoplossingen.
Werkvoorbereiding, tekenwerk, transport, montage en installatie; Wij ontzorgen u desgewenst volledig in deze processen.

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel ons: 0548 – 543000.