Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Voorgemonteerde tourniquets

Wij introduceren iets nieuws: volledig gemonteerde tourniquets voor ultiem gebruiksgemak

We hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuw concept: een kant-en-klare tourniquet die compleet gemonteerd wordt geleverd. Wij zorgen dat de tourniquet volledig op een pallet gemonteerd wordt, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is en vervolgens als totaalproduct op elke locatie permanent kan worden geïnstalleerd.

Of je nu kiest voor een verzinkte, RVS of gecoate tourniquet, met slechts minimale inspanning is deze direct operationeel op jouw locatie!

Een grote stap in gebruiksgemak en efficiëntie!

Iedereen moet kunnen doen waar hij of zij goed in is, toch?
Daarom doen wij graag het voorwerk voor jou! Hoewel onze tourniquets al vrij eenvoudig te monteren zijn, merkten we dat er vanuit de markt behoefte was naar nog meer gebruiksgemak in de vorm van een compleet product.

Daarom zijn we verheugd om een product te kunnen leveren dat zo goed als gebruiksklaar is. En doordat deze op een pallet staat, is hij eenvoudig te vervoeren naar elke gewenste locatie. Zo vergt de installatie minimale inspanning voor de klant, zodat zij snel weer verder kunnen met waar ze goed in  zijn. Handig!

.

Voorgemonteerde tourniquet

Waarom kiezen voor een compleet gemonteerde tourniquet?

  • Tijdbesparing: binnen no-time is de tourniquet operationeel
  • Eenvoudige installatie: weinig technische handelingen nodig
  • Weinig downtime: minimaliseer de impact op jouw dagelijkse operaties zonder langdurige stilstand

.

Voorgemonteerde tourniquet

Let op: niet te verwarren met de mobiele tourniquet

Al geruime tijd bieden wij een mobiele tourniquet aan in ons assortiment geschikt voor tijdelijke toegangscontrole, veelal gebruikt als terreinbeveiliging op bouwplaatsen of festivals. In dit geval gaat het om een tourniquet die op een stalen vloerplaat is gemonteerd, eventueel uitgebreid met overklimbeveiliging. 

In het geval van onze nieuwe kant-en-klare tourniquet gaat het om een tourniquet die bedoeld is voor permanente plaatsing. Op locatie wordt de tourniquet van de pallet gehaald en permanent op zijn nieuwe plek gemonteerd.

.

Interesse?

Profiteer ook gebruik van onze service voor gemak en snelheid door te kiezen voor onze voorgemonteerde tourniquet. Ben je benieuwd hoe je jouw toegangscontrole kunt optimaliseren? Neem contact op via [email protected] en wij helpen graag!