Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Toegangscontrolesysteem

Voor elke situatie het juiste toegangscontrolesysteem

Geran Access Products B.V. is uw specialist voor fysieke toegangsoplossingen. Wat voor toegangscontrolesysteem u ook in gedachten heeft, wij kunnen het leveren. Denk bijvoorbeeld aan speedlanes en handmatige of geautomatiseerde slagbomen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan tourniquets; van dubbele tourniquets tot full height tourniquets en van halfhoge tourniquets tot verplaatsbare varianten. En ook voor de zogeheten billentikkers en toebehoren kunt u bij ons terecht. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak, bent u altijd verzekerd van een passende oplossing en een hoogwaardige kwaliteit!

Waarom een toegangscontrolesysteem?

Met een toegangscontrolesysteem heeft u de mogelijkheid om te controleren wie toegang heeft tot uw terrein, zonder dat hier extra mankracht voor hoeft te worden ingezet. Dit kan een evenemententerrein zijn, maar ook een bouwplaats bijvoorbeeld, een parkeerterrein of interne toegangscontrole binnen uw pand. Wie, waar en wanneer kan en mag naar binnen? Regel het automatisch en centraal. Met behulp van software gestuurde autorisaties wordt de toegang automatisch verleend en bovendien ook voor u bijgehouden. De gebruiker heeft altijd realtime gegevens voorhanden. En een toegangscontrolesysteem kan ook tijdsregistraties van bijvoorbeeld medewerkers bijhouden.

Access Lanes

Access Lanes zorgen voor een snelle en efficiënte toegang tot (afdelingen van) gebouwen en overdekte buiteninstallaties. Geran Access levert de merken Access Lane Express, Kinetic, Motion en Secure. Het verschil tussen de verschillende merken zit niet zo zeer in de kwaliteit, maar in het uiterlijk. Zeer geschikt voor recepties, luchthavens, beveiligde kantoren en sportscholen. Onze access lanes zijn er ook voor toegang met speciale behoeften, bijvoorbeeld voor rolstoeltoegang.

Billentikkers

Billentikkers, ook wel laag draaikruizen genoemd, sluiten (een gedeelte van) een terrein af. Je herkent ze waarschijnlijk wel van de entree van een festivalterreinen en het treinstation. De draaipoot zit ter hoogte van de bil, vandaar deze visuele bijnaam. Het draaisysteem roteert na elke passage en wordt automatisch ontgrendeld door een scanner.

Security Portals

Security portals zijn een soort glazen cabines waar bezoekers doorheen lopen. Ze zijn geschikt voor gebieden met gemiddelde volume toegang en in te zetten op plekken waar een hoog beveiligingsniveau vereist is. Ze worden veel gebruikt in banken, overheidsgebouwen en ambassades.

Slagbomen

Slagbomen zijn zeer geschikt om locaties tijdelijk of voor een langere periode af te sluiten voor verkeer. Dit kan handmatig worden aangestuurd, maar ook geautomatiseerd. De ideale manier om bijvoorbeeld bouwterreinen, industriegebieden, winkelgebieden, opslagterreinen en parkeergarages af te sluiten voor voertuigen. De hefbomen hebben een lengte van 2.5 meter tot 6 meter en wij kunnen hem zowel links, als rechts voor u monteren.

Tourniquets

Tourniquets zijn extra veilig door hun lengte. Op evenemententerreinen staan tourniquets vaak in grote getalen naast elkaar opgesteld. Uitgaansgelegenheden plaatsen bij de entree vaak één of meerdere tourniquets. Wij leveren tourniquets in container, op een voetplaat en dubbele tourniquets met looppoort in een container.

Mobiele toegangscontrole

Het is ook mogelijk om tijdelijk toegangscontrole te plaatsen, met een mobiele oplossing. Diverse soorten tourniquets, billentikkers en slagbomen zijn leverbaar als mobiele variant. Mobiele oplossingen zijn makkelijk te vervoeren, eenvoudig te installeren en regelen alles voor je zonder dat extra mankracht hoeft te worden ingezet.

Toegangscontrolesysteem op maat

We doen meer dan het leveren van producten. Maatwerk is voor ons geen uitzondering. We doen meer dan het leveren van producten. We denken met u mee en werken samen met u om de ideale oplossing te realiseren. We leveren maatwerk volledig toegepast op uw behoefte en situatie. Samen met onze klanten willen we een totaaloplossing op het gebied van (mobiele) toegangstechniek realiseren. Geran Access Products BV is uw partner als het gaat om effectieve, veilige en betrouwbare toegangsoplossingen.

Installatie

Geran Access Products BV is uw partner als het gaat om effectieve, veilige en betrouwbare toegangsoplossingen. Van fabriek tot eindgebruik. Dit betekent dat we u van begin tot eind ondersteunen. Van het eerste advies tot de installatie – en het eventuele ophalen van mobiele toegangssystemen. Samen met onze partners uit de gespecialiseerde toegangscontrole, zorgen we voor een compleet eindproduct. Denk hierbij ook aan werkvoorbereiding, tekenwerk, transport, montage en installatie.

Voor de verhuur

Heeft u behoefte aan tijdelijke toegangsoplossingen? U kunt onze beveiligingstechniek systemen ook huren! We brengen u graag in contact met onze partners om zo tot de meest geschikte (huur)oplossing te komen. Voor u of voor uw klanten.

Grote voorraad

Dankzij onze enorme voorraad kunnen wij in vrijwel alle gevallen direct de benodigde producten leveren. Lange levertijden zijn er bij ons niet bij!