Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000

Beveiligingstechniek specialist nodig?

Geran Access Products B.V. is u graag van dienst met veilige en betrouwbare toegangsoplossingen op maat.

Uw partner in beveiligingstechniek

Geran Access Products BV is uw partner voor effectieve, veilige en betrouwbare beveiligingstechniek oplossingen. Hierbij kunt u denken aan slagbomen, tourniquets, billentikkers en speedlanes. We werken nauw samen met onze klanten om totaaloplossingen te realiseren die volledig zijn afgestemd op uw behoeften en specifieke situatie. Wij leveren niet alleen de benodigde producten, maar verzorgen tevens het transport, de montage en de installatie. Op die manier kunnen wij bij elke opdracht een snelle oplossing en een hoogwaardige kwaliteit garanderen. 

Heeft u behoefte aan een maatwerk beveiligingstechniek oplossing?

Efficiënte oplossingen

Wilt u het beheer van uw beveiligingstechniek efficiënter regelen? Wij beschikken over alle technische kennis om u hierbij te helpen. We houden nauw contact met de softwareleverancier zodat het eindproduct in alle opzichten aansluit op uw wensen en behoeften.

Snelle levering

Doordat wij een zeer grote voorraad beheren kunnen wij bij elke opdracht direct de benodigde producten leveren. U bent bij Geran Access Products B.V. dus altijd verzekerd van een snelle levering!

Voor de verhuur

Heeft u behoefte aan tijdelijke toegangsoplossingen? U kunt onze beveiligingstechniek systemen ook huren! We denken graag met u mee om zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Voor u of voor uw klanten.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch