Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Beveiligingstechniek

Uw partner in beveiligingstechniek

Geran Access Products BV is uw partner voor effectieve, veilige en betrouwbare beveiligingstechniek oplossingen. Hierbij kunt u denken aan slagbomen, tourniquets, billentikkers en speedlanes. We werken nauw samen met onze klanten om totaaloplossingen te realiseren die volledig zijn afgestemd op uw behoeften en specifieke situatie. Wij leveren niet alleen de benodigde producten, maar verzorgen tevens het transport, de montage en de installatie. Op die manier kunnen wij bij elke opdracht een snelle oplossing en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Efficiënte oplossingen

Wilt u het beheer van uw beveiligingstechniek efficiënter regelen? Wij beschikken over alle technische kennis om u hierbij te helpen. We houden nauw contact met de softwareleverancier zodat het eindproduct in alle opzichten aansluit op uw wensen en behoeften.

Snelle levering

Doordat wij een zeer grote voorraad beheren kunnen wij bij elke opdracht direct de benodigde producten leveren. U bent bij Geran Access Products B.V. dus altijd verzekerd van een snelle levering!

Voor de verhuur

Heeft u behoefte aan tijdelijke toegangsoplossingen? U kunt onze beveiligingstechniek systemen ook huren! We denken graag met u mee om zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Voor u of voor uw klanten.