Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Bezoek Turnstar Zuid-Afrika

Bezoek Turnstar Zuid-Afrika

Afgelopen week brachten André en Mark, samen met een relatie, een bezoek aan onze gewaardeerde leverancier Turnstar Systems in Zuid-Afrika. Ze werden zeer gastvrij onthaald door verschillende werknemers van deze fabriek, waar we normaal gesproken digitaal veel contact mee onderhouden.

Het was een uiterst informatief bezoek, waarbij de heren veel interessante aspecten van het productieproces mochten ervaren. Zo werden ze getrakteerd op een fascinerende demonstratie van bijvoorbeeld een rotatietest van een tourniquet. Deze draaiende mechanismen moeten natuurlijk bestand zijn tegen intensief gebruik, met veel omwentelingen. Ook moeten de producten verschillende weersomstandigheden aan kunnen. Daarom werd ook een uitgebreide regentest uitgevoerd op de billentikker ‘Streamline’. Deze testen zullen we in latere blogs nader toelichten.

In ons huidige assortiment zijn veel producten opgenomen van dit Zuid-Afrikaanse merk Turnstar. Echter hebben zij nog veel meer veelbelovende producten te bieden. Deze konden nu met eigen ogen bekeken en getest worden. Het hoofddoel van deze reis was daarom om zowel onze bestaande als nieuwe producten te optimaliseren. Dit alles om te streven naar de beste kwaliteit en gebruikerstoepassingen voor onze klanten.
Verder hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om beeldmateriaal te verzamelen om onder andere deze website mee uit te breiden.

En alsof dat nog niet genoeg was, vond dit alles plaats te midden van ‘the big five’
We hadden het niet beter kunnen treffen!

Deze inspirerende reis heeft ons de kans gegeven om inzicht te krijgen in de productieprocessen van onze leverancier. Wij willen dan ook graag het team van Turnstar Systems bedanken voor hun warme ontvangst en goede verzorging. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen te streven naar hoogwaardige producten van de beste kwaliteit. Blijf ons volgen voor meer updates over deze spannende ontwikkelingen!
Benieuwd naar onze producten van Turnstar? Bekijk dan onder andere onze tourniquets.

Turnstar - Geran Access Products B.V.