Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

De ultieme regentest

Billentikker 'Streamline' onderworpen aan de ultieme regentest

De ultieme regentest: voor duurzaamheid en betrouwbaarheid

Als specialist in toegangscontrole stellen wij als Geran Access Products duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel. Onze billentikker streamline heeft een belangrijke upgrade gekregen. Het nieuwste model van deze toegangspoort is namelijk uitgerust met een drop-arm systeem. Hierover meer info later in deze blog!
En waar andere billentikkers dit veelal niet zijn, is deze ‘Streamline’ toegangspoort zo ontworpen dat deze zeer geschikt is voor buitengebruik. Om te voldoen aan veeleisende weersomstandigheden, wordt deze toegangspoort uitgebreid getest. In deze blog zullen we dieper ingaan op de regentest de onze billentikker heeft doorstaan en ontdekken we waarom deze toegangspoort de ideale keuze is voor wie zoekt naar duurzame en efficiënte toegangscontrole oplossingen.

De 'Streamline' billentikker: innovatie en functionaliteit

De Streamline billentikker is een moderne toegangspoort welke zeer geschikt is voor gecontroleerde toegang en doorstroming in diverse gebouwen en openbare gelegenheden. Variërend van gemeentehuizen, bibliotheken, winkels, zwembaden en festivalterreinen. Het zelf centrerend rotatiesysteem zorgt voor een soepele doorstroming en stille werking en met zijn kenmerkende U-vormige design biedt de Streamline billentikker niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetische uitstraling die in elke omgeving past.  Daarnaast is deze toegangspoort ontworpen voor hoge doorloopsnelheden van wel 24 personen per minuut!

Nieuwe ontwikkeling van deze welbekende Streamline is het innovatieve drop-arm systeem. Op ons verzoek ging de fabriek ‘Turnstar systems’ aan de slag om het zelf-centrerende rotatiesysteem uit te breiden met een drop-arm functie. Met deze ontwikkeling biedt de streamline billentikker naast snelle, bijna geruisloze toegang nu ook extra gebruikersgemak en veiligheid.
In noodsituaties, bij gebruik van een noodknop of wanneer de spanning weg valt, zal de centrale arm naar beneden vallen om zo vrije doorgang te creëren. Deze functie kan naar wens slim worden gereguleerd. Wilt u bij aanvang van een evenement gecontroleerde toegang, maar bij verlaten de doorgang openstellen? Ook dat is mogelijk!

De ultieme regentest

Wij streven ervoor onze producten, die voor buitengebruik geschikt zijn, van goede en betrouwbare kwaliteit te leveren. Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen veeleisende weersomstandigheden bestand zijn.
Om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Streamline billentikker te waarborgen, werd deze toegangspoort onderworpen aan de regentest. Tijdens bezoek aan onze fabriek Turnstar systems in Zuid Afrika, mochten wij zo’n regentest bijwonen.
Op het filmpje is te zien hoe een overvloed aan water over het product werd gesproeid, om een hevig regenbui na te bootsen. Doel van deze regentest was om te onderzoeken of de binnenzijde van de toegangspoort, met alle belangrijke elektronica, droog zou blijven. Het resultaat was verbluffend; ondanks de hevige waterstroom bleef de Streamline billentikker volledig droog aan de binnenzijde. Wist u overigens dat de printplaten op dit model altijd in een IP65 box zitten? Zo is deze nog eens extra beschermd tegen extreme omstandigheden.

Dit is een mooi bewijs voor de robuustheid en waterdichtheid van het ontwerp van de Streamline. Overigens wordt deze test uitgevoerd bij alle toegangspoorten die voor buitengebruik geschikt zijn.
Een korte notitie: het filmpje is slechts demonstratief: om zuinig met uw tijd om te gaan, is in dit filmpje een verkorte versie van de regentest te zien.

Met deze uitgebreide regentest bewijst Geran Access Products samen met Turnstar Systems dat deze Streamline billentikker bestand is tegen intense weersomstandigheden. De combinatie van het innovatieve drop-arm systeem, zijn waterdichte constructie en bescherming van printplaten in een IP65 box maakt de Streamline toegangspoort een ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en efficiënte toegangscontrole oplossing.
Wij bieden zelfs een garantie van 5 jaar op dit product!

Kies voor Geran Access Products en wees verzekerd van hoogwaardige producten.

 
Bekijk ons assortiment billentikkers, waaronder de Streamline, via onderstaande button.