Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Binnenkijken bij Geran Access Products BV

Werken bij Geran Access Products: Een kijkje achter de schermen!

Bij Geran Access Products streven we ernaar om niet alleen uitstekende toegangsoplossingen te bieden, maar ook een inspirerende en dynamische werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Onlangs heeft TwenteBoard een video gemaakt waarin je een exclusief kijkje krijgt in ons bedrijf.

In deze video laten we zien wat het betekent om deel uit te maken van het Geran Access Products team.  Onze medewerkers delen hun ervaringen en vertellen waarom werken bij Geran Access Products zo bijzonder is.

TwenteBoard heeft ons geholpen om de kern van ons bedrijf en onze waarden vast te leggen. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en hopen dat deze video een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. Wij willen TwenteBoard hartelijk bedanken voor hun professionele en creatieve aanpak bij het maken van deze video. 

Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken en wat ons bedrijf uniek maakt? Bekijk de video op onze website en ontdek meer over de mogelijkheden en de dynamische werkomgeving bij Geran Access Products.

Nog meer te weten komen over Geran Access Products?
Klik hier!