Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000

Detectiepoortjes nodig?

Wij leveren een ruim assortiment speedlanes – ideaal voor o.a. treinstations, luchthavens, universiteiten en sportscholen.

Detectiepoortjes voor elke toepassing

Onze speedlanes zijn de ideale detectiepoortjes voor (afdelingen van) gebouwen en overdekte terreinen! Ze zijn zeer geschikt voor toepassingen die een ultrasnelle en efficiënte toegang en medium beveiligingsniveau vereisen. Speedlanes worden veelvuldig toegepast in onder andere banken, zwembaden, universiteiten, (sport)scholen, luchthavens en treinstations. Bovendien kunnen deze detectiepoortjes ook gebruikt worden door bezoekers met speciale behoeften, zoals rolstoelgebruikers. Geran Access Products B.V. levert diverse stijlvolle modellen, welke wij uiteraard ook voor u kunnen monteren en installeren. Samen met onze software partners zorgen we voor een compleet eindproduct.

nteresse in onze detectiepoortjes? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Hard- en software

Wij verzorgen de levering van zowel de hardware als de software van uw detectiepoortjes. En u heeft gewoon één aanspreekpunt. Wel zo prettig!

5 jaar garantie

Wij geloven in de kwaliteit van de producten die we leveren. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op mechanica en 2 jaar garantie op elektronica.

Snelle levering

Dankzij onze enorme voorraad zijn onze detectiepoortjes direct uit voorraad leverbaar. Geen lange wachttijden dus!

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch