Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

dFlow Ultra Wide

dFlow UltraWide - onze geavanceerde doorloopsluis

Al enige tijd geleden hebben wij de dFlow UltraWide in ons assortiment mogen opnemen. In de video hiernaast presenteert Caue Dias, vertegenwoordiger van onze Braziliaanse leverancier Digicon, de mogelijkheden van dit geavanceerde toegangscontrolesysteem.

Wat deze doorloopsluis zo uniek maakt, is de extra brede doorgang van maar liefst 1200 mm. Dit maakt het systeem bijzonder geschikt voor personen in een rolstoel, met kinderwagens of reizigers met veel bagage. Bovendien beschikt het toegangssysteem over dezelfde verfijnde eigenschappen als de standaard dFlow met een doorgang van 900 mm. Middels een ‘artificial intelligence (AI)’ sensor detecteert en volgt het apparaat de persoon waarvoor toegang is verleend. Dit zorgt voor optimaal gebruikersvriendelijkheid en tegelijkertijd een snelle flow rate.

Geran Access Products is Europese leverancier van Digicon producten. Zowel de standaard dFlow als de dFlow UltraWide zijn via ons aan te vragen.

Heeft u interesse voor deze innovatieve oplossing? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.