Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag & Tweede Paasdag. Wij wensen jullie een fijn Paasweekend.

Project: Catrax Master billentikkers

Project Details

Datum oplevering:
December 2023
Leverancier:
Turnstar
Type:
Catrax Master billentikker + Pulse gate
Project:
Distributiecentrum
Klant:
Internationale lingerie- en modeketen

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

Vanuit de klant kwam de vraag om een oplossing te realiseren voor een veilige en efficiënte toegangscontrole voor de medewerkers van hun grote distributiecentrum. Om dit te realiseren, hebben wij samen met onze partner Solid Systems meerdere Catrax Master billentikkers geïnstalleerd in een grote hal. Hier mee kan de toegang voor geautoriseerde personeelsleden worden gereguleerd.

Om flexibiliteit te bieden en te zorgen voor toegangsmogelijkheden voor verschillende gebruikers en in diverse situaties, is ook een aanvullende Pulse Gate toegangspoort geplaatst. Dit toegangspoortje biedt gebruiksgemak en toegankelijkheid, aangezien het geschikt is voor diverse vormen van doorvoer, waaronder trolleys en goederen, terwijl het tegelijkertijd de nodige beperkingen handhaaft om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Met de combinatie van deze twee toegangscontrolesystemen kan het distributiecentrum soepel opereren, terwijl het voldoet aan de vereisten voor toegangscontrole en beveiliging.

Steeds vaker zien we de vraag naar het combineren van verschillende toegangspoortjes om aan eisen van verschillende gebruikersgroepen te voldoen. De standaard gebruiker verkrijgt toegang door een billentikker, terwijl de Pulse Gate het mogelijk maakt om met schoonmaakkarren en rolstoelen te passeren. Niet alleen voldoet dit project aan de eisen van de klant, tegelijkertijd geven deze toegangscontrole poortjes een professionele en moderne uitstraling aan het bedrijfspand.

Marieke Blokhuis | Internationaal Accountmanager @ Geran Access Products BV

Marieke