Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Toegangscontrole beveiliging

Toegangscontrole bevelliging op maat

Geran Access Products B.V. is uw partner op het gebied van toegangscontrole beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in tourniquets, slagbomen, Access Lanes en draaikruizen. Ook voor een mobiele toegangscontrole kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele slagboom of een tourniquet in een container. We leveren niet alleen de benodigde producten maar verstrekken tevens deskundig advies en verzorgen ook de montage en installatie. Toegangscontrole beveiliging op maat is voor ons geen uitzondering. We denken graag met u mee om samen met u een veilige en betrouwbare oplossing te realiseren.

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de producten die we leveren. Daarom bent u altijd verzekerd van vijf jaar garantie op mechanica en twee jaar garantie op elektronica.

Grote voorraad

We hebben een enorme voorraad van onze producten. Hierdoor kunt u nooit misgrijpen en bent u altijd verzekerd van een snelle levering!

Hoogwaardige kwaliteit

We hebben alles in huis om een volledig toegangscontrole systeem te realiseren, van begin tot eind. Hierdoor kunnen we altijd een hoogwaardige kwaliteit garanderen.