Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Tourniquet draaideur

De mogelijkheden van een tourniquet draaideur

Een tourniquet draaideur is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het beheren en controleren van de toegangscontrole van een terrein of (deel van) een gebouw. Een tourniquet draaideur kan op verschillende manieren worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan een tourniquet in combinatie met een kaartlezer, een tourniquet in combinatie met een looppoort of een verzinkte tourniquet in een container. Ook voor eenvoudig te verplaatsen tourniquets en dubbele tourniquets bent u bij Geran Access Products B.V. aan het goede adres.

Tourniquet draaideur op maat

Maatwerk is geen uitzondering voor ons. We denken met u mee en werken samen met u om de meest geschikte oplossing voor uw toepassing te realiseren.

Snelle levering

Door onze grote voorraad kunnen wij in elke situatie altijd direct leveren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u lang moet wachten omdat de benodigde producten niet op voorraad zijn.

Ook voor tijdelijke oplossingen

Heeft u slechts tijdelijk een tourniquet draaideur nodig, bijvoorbeeld voor een festival? Geen probleem – wij brengen u graag in contact met een van onze partners in de verhuurbranche!