Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

De juiste beveiliging voor uw bouwplaats

De juiste beveiliging voor uw bouwplaats

Diefstal op bouwplaatsen is in Nederland helaas een veelvoorkomend probleem. Elk jaar worden bouwbedrijven voor meer dan 50 miljoen euro bestolen, wat niet alleen voor financiële schade zorgt, maar ook vertraging en uitloop van de bouw en zelfs gevaar voor werknemers kan veroorzaken. Gelukkig zijn er manieren om het risico op diefstal te verminderen en wij kunnen hierbij helpen. Wij bieden namelijk verschillende beveiligingsopties aan.

#1. Beveilig de ingang

Ten eerste is het belangrijk om de bouwplaats goed te omheinen met het juiste hekwerk en eventueel prikkeldraad voor extra beveiliging. Echter, veel bouwplaatsen hebben een open entree voor werklui, machines en leveranciers, waardoor indringers vrij spel hebben buiten werktijden. Om dit te voorkomen bieden wij toegangscontrolesystemen aan, zoals mobiele tourniquets met een puntenkam of tourniquets in containers. Ook kunnen mobiele slagbomen worden geplaatst om toegang van voertuigen te reguleren.

#2 Persoonsregistratie

Daarnaast is het essentieel om de juiste personen toegang te verlenen. Persoonsregistratie kan hierbij helpen, vooral bij grotere bouwprojecten waarbij het overzicht snel verloren kan gaan. Een vrij eenvoudige oplossing is het toepassen een geschikt registratiesysteem. Door het toepassen van de juiste software aan de beveiligingspoorten kunt u altijd bijhouden wie het terrein mogen betreden en wie er op dat moment aanwezig zijn. Voor beveiligingspoorten zoals tourniquets, of geautomatiseerde slagbomen is een breed scala aan registratie opties mogelijk. Vaak wordt gewerkt met toegangsbadges, maar zelfs vingerafdruk- of gezichtsherkenning is mogelijk. Slagbomen kunnen worden uitgerust met kentekenherkenningscamera’s om geautoriseerde voertuigen makkelijk toegang te verlenen.

#3. Installeer camera’s

Ten slotte is het plaatsen van beveiligingscamera’s en goede verlichting ook een effectieve preventiemaatregel. Criminelen denken wel twee keer na voordat ze een verlichte bouwplaats met camera’s betreden. Het is belangrijk om te beseffen dat relatief eenvoudige maatregelen grote kosten en vertragingen kunnen voorkomen.

Bescherm uw bouwplaats tegen diefstal en verhoog de veiligheid van uw werknemers met onze beveiligingsopties. Samen maken we de bouwplaats veiliger en efficiënter!

 

 

Bouwplaats beveiliging, mobiele slagboom - Geran Access Products B.V.