Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Entree met billentikker Trident

Project: Entree met billentikker Trident

Project Details

Datum oplevering:
Mei 2019
Leverancier:
Turnstar
Type:
Trident billentikker
Project:
Toegang tot afgeschermd gedeelte café
Klant:
Café in Haarlem

Benieuwd naar alle beschikbare opties? Neem dan contact op!

Projectbeschrijving

De eigenaar van een coffeeshop in Haarlem had behoefte aan een gecontroleerde ingang voor een specifiek gedeelte van het pand. Het idee was om een systeem te hebben waarmee alleen geautoriseerde personen toegang konden krijgen tot deze ruimte. Na het bespreken van verschillende opties adviseerden wij de eigenaar van de coffeeshop om een Trident billentikker te gebruiken.

De Trident billentikker is een toegangscontrolesysteem dat zeer effectief is in het reguleren van toegang. In de coffeeshop is ervoor gekozen om toegang te verlenen middels het gebruik van een drukknop. Deze knop zorgt ervoor dat de Trident ontgrendelt wordt en de juiste persoon het poortje kan passeren. Anderzijds gaf de tegengestelde richting vrije doorloop om de ruimte te verlaten.

Binnen een dag na het advies werd de Trident billentikker gemonteerd en was het systeem klaar voor gebruik.

Bij deze wensen van de klant vonden wij de Trident billentikker de perfecte oplossing voor hun café. “Onze klant wilde een toegangscontrolesysteem dat betrouwbaar was en binnen een korte tijd geïnstalleerd kon worden. De Trident billentikker was de beste keuze omdat het een gebruiksvriendelijk systeem is dat snel geïnstalleerd kan worden en effectief werkt.”

Cynthia Vossebelt | Commercieel medewerker @ Geran Access Products B.V.

Cynthia - Commercieel medewerker