Wij zijn gesloten van 21 december t/m 3 januari. Vanaf donderdag 4 januari 2024 zijn wij weer bereikbaar! Wij wensen jullie fijne feestdagen en een schitterend 2024!

Samenwerking Videoguard en Geran Access Products BV

Geran levert VideoGuard werkende toegangsdemonstratie

VideoGuard en Geran Access Products hebben in de showroom van Videoguard in Waalwijk een complete toegangsoplossing gerealiseerd. Het gaat hier om de Trident van fabrikant Turnstar die gekoppeld is aan de toegangsmoduul van het securitymanagementplatform Security Center van Genetec.

“Zonder software heb je weinig aan hardware en zonder hardware heb je net zo weinig aan software”, zegt Mark Dannenberg van Geran Access Products. “En omdat wij ons net als VideoGuard tot integrators richten, leek het ons een aardig idee om in de showroom in Waalwijk een complete toegangsoplossing te realiseren.” Er is niet bewust voor de Trident gekozen. Elk toegangsproduct voldoet, maar de Trident wordt vanwege de eenvoud en het gebruiksgemak veel toegepast en is daarom representatief voor demonstraties.

Wereld van mogelijkheden
Een zogenoemde billentikker kan natuurlijk eenvoudig via een toegangspas worden aangestuurd, maar in combinatie met Genetec gaat een wereld van mogelijkheden open. Dankzij de Trident zijn die nu ook fysiek te demonstreren. Zo is te voorkomen dat twee personen op één toegangspas passeren, door samen door de sluis te gaan of de pas aan elkaar door te geven. Er kan gewerkt worden met gezichtsherkenning, biometrische identificatie of bijvoorbeeld met twee passen, als iemand alleen verder mag nadat een manager zijn pas heeft aangeboden.