Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Ondernemers in de bouw dragen de verantwoordelijk voor bouwplaatsbeveiliging. Diefstal en vernielingen kosten hen jaarlijks miljoenen. Veel aannemers reserveren daarom op voorhand al een aanzienlijk bedrag om de kosten van criminaliteit te kunnen dekken. Toegangscontrole biedt de mogelijkheid om veilig en kostenefficiënt te werk te gaan op de bouwplaats.

Een veilige werkplek

Veiligheid staat voorop, zeker in de bouw waar speciale veiligheidsvereisten gelden. Niet alleen fysiek, in de vorm van beschermende kleding en schoenen, maar ook met betrekking tot goederen. Onderaannemers moeten hun materialen zonder risico op diefstal en vandalisme kunnen stallen. De veiligheid van medewerkers moet kunnen worden gewaarborgd. En het project mag geen vertraging oplopen door toedoen van derden.

Toegangscontrole voor bouwplaatsbeveiliging

Toegangscontrole voor bouwplaatsbeveiliging beperkt het risico op ongewenst bezoek tot een minimum. Op bouwplaatsen wordt voornamelijk gewerkt met automatische slagbomen en met tourniquets. Slagbomen worden ingezet om gemotoriseerd verkeer te controleren. Een veilige doorgang voor bestelbussen, graafmachines en ander bouwverkeer. Tourniquets worden bij de ingang geplaatst. Hierbij is een personeelspas vereist om in te checken voor toegang.

Bezoekersregistratie en een digitaal archief

Bouwplaatsbeveiliging zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, het fungeert tevens als registratiemiddel. Bezoekersregistratie wordt digitaal opgeslagen. Op die manier geeft het toegangscontrolesysteem in een paar klikken inzage in wie op uw terrein was, wanneer dit is geweest en wat het vertrekmoment was. Dit kan een handig archief bij calamiteiten.

De voordelen van bouwplaatsbeveiliging

Meer informatie

Wilt u meer weten over bouwplaatsbeveiliging, toegangscontrole en alle mogelijke voordelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met veiligheidsvraagstukken.