Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000
info@geran-access.com

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Ondernemers in de bouw dragen de verantwoordelijk voor bouwplaatsbeveiliging. Diefstal en vernielingen kosten hen jaarlijks miljoenen. Veel aannemers reserveren daarom op voorhand al een aanzienlijk bedrag om de kosten van criminaliteit te kunnen dekken. Toegangscontrole biedt de mogelijkheid om veilig en kostenefficiënt te werk te gaan op de bouwplaats.

Een veilige werkplek ✔

Veiligheid staat voorop, zeker in de bouw waar speciale veiligheidsvereisten gelden. Niet alleen fysiek, in de vorm van beschermende kleding en schoenen, maar ook met betrekking tot goederen. Onderaannemers moeten hun materialen zonder risico op diefstal en vandalisme kunnen stallen. De veiligheid van medewerkers moet kunnen worden gewaarborgd. En het project mag geen vertraging oplopen door toedoen van derden.

Toegangscontrole oplossing nodig?

Op maat voor uw situatie

Toegangscontrole voor bouwplaatsbeveiliging

Toegangscontrole voor bouwplaatsbeveiliging beperkt het risico op ongewenst bezoek tot een minimum. Op bouwplaatsen wordt voornamelijk gewerkt met automatische slagbomen en met tourniquets. Slagbomen worden ingezet om gemotoriseerd verkeer te controleren. Een veilige doorgang voor bestelbussen, graafmachines en ander bouwverkeer. Tourniquets worden bij de ingang geplaatst. Hierbij is een personeelspas vereist om in te checken voor toegang.

Bezoekersregistratie en een digitaal archief

Bouwplaatsbeveiliging zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, het fungeert tevens als registratiemiddel. Bezoekersregistratie wordt digitaal opgeslagen. Op die manier geeft het toegangscontrolesysteem in een paar klikken inzage in wie op uw terrein was, wanneer dit is geweest en wat het vertrekmoment was. Dit kan een handig archief bij calamiteiten.

De voordelen van bouwplaatsbeveiliging

✔ Geautomatiseerd toezicht

✔ Een veilige werkplek voor u en alle overige partijen

✔ Minder risico op diefstal en vandalisme, dus kostenefficiënt

✔ Bezoekersregistratie, dus geen onbevoegden op uw terrein

✔ Een digitaal archief met een bezoekershistorie

Meer informatie

Wilt u meer weten over bouwplaatsbeveiliging, toegangscontrole en alle mogelijke voordelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met veiligheidsvraagstukken.

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch