Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548 543 000

Toegangstechniek is onze specialiteit!

Wij leveren o.a. billentikkers, tourniquets, speedlanes en slagbomen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!n

Onze toegangstechniek oplossingen

Geran Access Products B.V. is dé specialist op het gebied van toegangstechniek. Wij kunnen voor elke toepassing een passende oplossing leveren. Maatwerk oplossingen zijn voor ons geen uitzondering! Zo leveren wij bijvoorbeeld diverse ‘billentikkers’. Deze lage draaikruizen zorgen voor een soepele rotatie en een geruisloze werking en verstrekken mensen toegang tot een (gedeelte van) een pand of terrein. Ze zijn zeer geschikt voor o.a. kantoorpanden, zwembaden, bibliotheken, (sport)scholen, dierentuinen en attractieparken. Naast deze billentikkers leveren wij ook tourniquets, slagbomen, speedlanes en mobiele oplossingen.

Interesse in onze toegangstechniek? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Toegangstechniek op maat

We denken we in oplossingen, niet in producten. Toegangstechniek op maat is voor ons zeker geen uitzondering!

Korte levertijden

Dankzij onze enorme voorraad zijn onze producten direct leverbaar. U hoeft dus niet bang te zijn dat u misgrijpt en lang moet wachten.

Voor de verhuur

Heeft u behoefte aan tijdelijke toegangsoplossingen? U kunt onze beveiligingstechniek systemen ook huren! We denken graag met u mee om zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Voor u of voor uw klanten.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch