Wij zijn op maandag 20 mei gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Tourniquet leverancier

Geran Access Products B.V. – uw tourniquet leverancier!

Geran Access Products B.V. is uw tourniquet leverancier. Of het nu gaat om de ingang van een publiek pand zoals een zwembad of sportschool, een bedrijfspand of een festivalterrein, wij hebben alles in huis om een volledige en betrouwbare toegangscontrole voor elke toepassing te realiseren. U kunt bij ons terecht voor onder andere verplaatsbare tourniquets, tourniquets in behuizing, tourniquets op stelconplaat, tourniquets voor binnen en tourniquets voor buiten. Maatwerk is voor ons overigens geen uitzondering! We denken graag met u mee om samen tot een ideale oplossing te komen.

Half Hoge Tourniquet

Een half hoge tourniquet is een ideale oplossing voor onder andere zwembaden, sportcomplexen en dierenparken, zeker in combinatie met een kaartcontrolesysteem.

Full Height Tourniquet

Met een full height tourniquet bent u verzekerd van een optimale toegangscontrole. Zeer geschikt voor de toegangsbewaking van terreinen of bedrijfsafdelingen.

Dubbele Tourniquet

Dubbele tourniquets zien we veel bij grootschalige venues met grote bezoekersaantallen. Afhankelijk van de toepassing kunnen ze op verschillende manieren gemonteerd worden.