Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 (0)548-725162
info@geran-access.com

Welke slagboom is het meest geschikt voor parkings?

Als gastvrije ondernemer reserveert u parkeerplaatsen voor bezoekers, leveranciers en medewerkers zodat zij op loopafstand van uw pand kunnen parkeren. Om er zeker van te zijn dat zij de enigen zijn die gebruik maken van uw aanbod en uw parking geen openbare parkeerplaats wordt, kunt u een slagboom laten plaatsen. Hiermee doseert én controleert u het gebruik van uw parking. Maar welke slagboom is het meest geschikt?

Een slagboom voor toegangscontrole

Een slagboom is de oplossing voor wie een locatie tijdelijk of voor een langere periode wil afsluiten voor onbevoegden. Hij is toegespitst op gemotoriseerd verkeer: auto’s, motoren, (bestel)bussen. U heeft twee mogelijkheden: een handmatig aangestuurde slagboom of een geautomatiseerd model. Beiden hebben hun eigen voor- en nadelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Handmatige slagbomen

  • hoeven niet te worden aangesloten op een elektrisch systeem
  • flexibel inzetbaar, handig bij tijdelijk gebruik
  • op korte termijn goedkoop, bij langdurig gebruik een duurder alternatief

Geautomatiseerde slagbomen

  • moeten worden aangesloten op elektriciteit
  • uitgerust met detectiesensoren
  • zelfstandig werkend toegangscontrolesysteem
  • een voordeligere keuze op lange termijn

Welke slagboom is het meest geschikt voor mijn parking?

Bij de keuze voor een slagboom biedt Geran Access dus twee mogelijkheden, maar welke slagboom is het meest geschikt voor uw parkeerplaats? Om te beginnen is het goed om te weten of uw toegangscontrole van tijdelijke aard is of voor langdurig gebruik. In het laatste geval is een geautomatiseerd model een voordeligere keuze. Waar u ook bij stil moet staan is dat u bij het plaatsen van een handmatige slagboom mankracht nodig heeft om de boom te bedienen, een geautomatiseerde slagboom detecteert zelf wanneer gasten aan uw poort staat en verschaft hen vervolgens toegang. Op die manier kunt u het best alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en kijken wat in uw specifieke situatie de beste oplossing is.

Installatie slagboom

Een slagboom heeft een stevig fundament nodig. In de meeste gevallen wordt hij op een betonblok geplaatst. De omkasting, waaraan de arm hangt, is ook verzwaard. Deze arm kan zowel rechts, als links worden gemonteerd en is tussen de 2,6 en 6 meter lang en voorzien van de gewenste logica en een lusdetector. Geran Access neemt de volledige installatie uit handen. Onze installateurs regelen alles voor u op locatie en zorgen ervoor dat uw toegangscontrolesysteem bij vertrek volledig draait. Nog geen bijbehorende software? Ook dit maken voor u in orde.

Meer informatie

Uiteraard adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van onze slagbomen en de andere toegangscontrolesystemen. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Recente Projecten

Hoe kunnen we u verder helpen?

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch