Welke slagboom is het meest geschikt?

Handmatige slagbomen vs. automatische slagbomen

Een manier om onbevoegden buiten de deur te houden is door een slagboom te plaatsen. Zeer geschikt om locaties tijdelijk of voor een langere periode af te sluiten voor verkeer. Dit kan handmatig worden aangestuurd, maar ook geautomatiseerd. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Handmatige slagbomen vs. automatische slagbomen.

Slagbomen van Geran Access Products

Geran Access Products werkt met slagbomen van het merk Turnstar. De ideale manier om bijvoorbeeld bouwterreinen, industriegebieden, winkelgebieden, opslagterreinen en parkeergarages af te sluiten voor voertuigen, maar ze kunnen in principe op elke gewenste locatie worden geplaatst. De hefbomen hebben een ronde of achthoekige vorm, zijn gepoedercoat  en hebben een lengte van 2,5 meter tot 6 meter. Wij kunnen deze zowel links, als rechts voor u monteren.

Handmatige slagbomen

Het grote voordeel van handbediende slagbomen is dat deze niet hoeven te worden aangesloten op een elektrisch systeem. Dat betekent dat ze flexibel inzetbaar zijn en vooral erg handig voor tijdelijk gebruik. Bij tijdelijke wegafzettingen bijvoorbeeld of bij een evenement, waarbij een verkeersregelaar noodzakelijk is. Naarmate de gebruiksduur van de slagboom toeneemt, is het efficiënter en voordeliger om een automatische slagboom te laten plaatsen.

Automatische slagbomen

Er zijn ook plaatsen denkbaar waar een automatische slagboom de voorkeur heeft. Automatische slagbomen moeten op elektriciteit worden aangesloten. Een groot voordeel van deze manier van terreinbewaking is dat de slagboom is uitgerust met sonardetectie sensoren, een zelfstandig werkend toegangscontrolesysteem. Geran Access Products installeert alles op locatie. Met onze programmeerkennis kunnen wij communiceren met ieder systeem voor toegangscontrole. Nog geen software voor de toegangscontrole? Ook dit kunnen we voor u regelen!

Meer toegangspoorten

Naast slagbomen, zijn er diverse andere soorten (mobiele) toegangspoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor access lanesbillentikkers of tourniquets. Ieder met zijn eigen unieke voordelen. Kijk hier voor meer informatie over onze toegangspoorten.

Welke slagboom is het meest geschikt? - Geran Access Products B.V.