Voor de verhuur
Wel de lusten, niet de lasten!
Op maat voor de hekwerkwereld
Aanvullend op uw hekwerken
+31 548 725 157
info@geran-access.com

Toegangscontrole oplossing nodig?

Geran Access Products B.V. realiseert zowel permanente als tijdelijke toegangscontrole oplossingen voor alle toepassingen

Voor al uw toegangscontrole oplossingen

Geran Access Products B.V. is dé specialist op het gebied van fysieke toegangscontrole oplossingen. Of het nu gaat om tijdelijke of permanente oplossingen, voor uzelf of voor uw eigen klanten, we denken bij elke opdracht met u mee om een effectieve, veilige en betrouwbare toegangscontrole te realiseren. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar speedlanes, slagbomen, tourniquets of billentikkers, we hebben veel op voorraad en kunnen daardoor ook snel leveren. Dankzij heldere afspraken, korte lijnen en een persoonlijk aanspreekpunt weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Benieuwd naar de projecten die wij reeds gerealiseerd hebben?

Toegangscontrole op maat

Toegangscontrole op maat, dat is voor ons geen uitzondering. Bij Geran Access Products B.V. denken we in oplossingen, niet in producten.

Grote voorraad, snelle levering

Wij beschikken over een zeer grote voorraad. Hierdoor kunnen wij altijd direct de benodigde toegangscontrole producten leveren. Op die manier bent u altijd snel geholpen!

Ook voor verhuur

Bent u voor uw klanten op zoek naar tijdelijke toegangsoplossingen? Geran Access Products BV levert de producten en systemen die passen bij de behoeften van uw klanten. We denken graag met u mee voor de meeste efficiënte en geschikte oplossing voor uw én hun situatie. We hebben een grote voorraad en leveren razendsnel. Hierdoor kunt u uw klanten leveren wat u belooft.

Testimonials

  • “Sinds de samenwerking met Geran Access Products kunnen we onze klanten beter bedienen. Als verhuurder in de bouwwereld krijgen we vaak te maken met ‘vandaag bestellen is morgen leveren’. Geran Access Products heeft een uitgebreide voorraad én ze kunnen alles in eigen beheer doen. Hiermee bieden we samen een oplossing voor de inrichters van de bouwplaats.”

    Verhuurder
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch